perjantaina, helmikuuta 27, 2009

Myytävänä häkit

Valkoinen kaunotar ( Transporter) jätti meidät muuan viikko sitten ja muutti etelämmäs toiseen perheeseen. Kyllästyi kai vain kahden koiran ja kahden ihmisen kuskaamiseen ja päätti siirtyä järeämmän kaluston kyyditsemiseen. Melkein muutaman kyyneleen vuodatin jäähyväisten hetkellä, mutta onneksi onnistuin pidättelemään itseni. Tilalle meille toimitettiin hieman pienempi farmarimallinen komistus. Vierastin tätä uutta menopeliä hetken, sillä kaunottaren jälkeen tuntui kuin takapuoli olisi laahannut maata kun komistukseen istahti. Maailma oli yhtäkkiä TODELLA pieni. Vaan kaikkeen tottuu ja nyt menopeli tuntuu jo ihan mukavalta.

Valkoisesta kaunottaresta jäi meille vielä häkkisysteemi, josta olisi tarkoitus nyt luopua. Se kun ei mahdu tuohon komistukseen vaikka kuinka survoisi. Häkkisysteemi on siis sopiva 4 koiralle. Meillä niissä on maijaillut collie, 2 länderiä ja australianterrieri sekä lisäksi vierailevana tähtenä ainakin BC. Hyvin ovat mahtuneet. Häkeistä saa myös suuremmat poistamalla väliseinän. Kuvista löytyy häkkien tarkemmat mitat ja lisää kuvia löytyy täältä.

Jos kiinnostuit tai tiedät jonkun jota voisi kiinnostaa, niin ota yhteyttä Pasiin osoitteella peer59(ät)suomi24.fi. Pankaahan sanaa kiertämään!

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jens voi suositella, makiat unet ja tasaset kyydit on tuossa häkkilooshissa saatu eräänkin kerran :)