torstaina, helmikuuta 19, 2009

Pakkasukko paukuttaa

Huh, kylläpäs saatiin "nauttia" alkuviikosta oikein kunnon pakkasista. Mittari näytti parhaimmillaan -27 astetta... pakollista treenitaukoa ollaan siis pidetty. Onneksi päivällä, ihanassa auringon paisteessa, tarkeni lenkkeillä... ei siis tarvinnu mökkihöperöksi ryhtyä. Tänään on ollut selvästi lauhempi päivä ja heti tietysti pilvinenkin.


Kampi ja Vipu kurkkii aidan raosta


"Lunta riittää" tuumii Vipu


Kampi


"Pakko vähän lämmitellä" tuumii Kampi


Vipu, kukkulan kuningas

Onneksi käytiin viikonloppuna tokoilemassa ja ottamassa vähän kontaktitreeniä, vaikka silloin tuntu ettei olis millään jaksanu lähtee. Tokoilut on menny aikalailla pers...n (edelleen ne jättävät...) ja sekös motivaatiota laskee. Ei siis yhtään huvittas treenailla. Pitäs huvittaa, sillä reilun viikon päästä on koe. Ehkä me mennään vaan hurvitteleen sinne... tiijä vaikka pistettäs nyt oikein ranttaliksi :). Ei siis mitään odotuksia kokeesta.

Kontaktit sentään taas ovat menneet Vipulla oikein loistavasti. Jopa radanpätkällä maltetaan jarruttaa oikeaan paikkaan, vaikka palkkaa ei olisi näkösällä. Saapas nähä miten menee viikonlopun kisoissa?!? Löytyykö malttia kisafiiliksissä? Pasi on asettanut kisatavoitteeksi pelkästään nuo kontaktit. Jos ei tule priimaa, niin ne otetaan uusiksi. Minusta oikein hyvä päätös.

Vipu siis kisailee lauantaina kolmen kisan verran ja Kampilla on sama urakka sunnuntaina. Että sellaista hauskanpitoa tiedossa...

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pakkanen paukkas joo.. mää oon taas vähän ihmetelly tuota Jenspetteriä kun sitä ei tunnu kivistävän vaikkois mitkä miinusasteet. Vois jopa sanoa että ennemmin helv.. jäätyy ko Jurgen perskarvat. Kaiten se nuorna veri virtavi kuumana suonissa?

Lykkatill viikonlopun kisoihin! Mää koitan sunnuntain rataesittelyssä oikke kovasti tspyykata Pasin huikeisiin suorituksiin, sää saat huolehtia lauantain :)