lauantaina, helmikuuta 14, 2009

Treenit maistuu taas

Tossa aikaisemmin kirjoitin, ettei tokoilu ole oikein innostanut viime kisojen jälkeen. Tuudittauduin siihen uskoon, että Vipu nyt osaa liikkeet ja motivaationi katosi liikkeiden hiomiseen. Noh, putosinpa taas kerran maanpinnalle oikein rytinällä viime tiistain ryhmätreeneissä. Vipu oli hyvin kuulolla koko treenien ajan... tauko oli siinä mielessä tehnyt hyvää. Päätin kokeilla liikkeestä maahanmenoa. Otin liikkeen kokonaisena ja katsoin oikean asennon hallin seinässä olevan peilin avulla. Mitä tekee Vipu, jää seisomaan. Voih, uusi yritys ja taas. Kolmas kerta toden sanoo... mutta ei, Vipu vaan seisoa pönöttää kysymysmerkki pään päällä. "MAAHAN??? Onks se jotain syötävää??". Sitten vasta tajusin helpottaa liikettä niin, että sain Vipun paremmin maahan. Pidettiin pientä taukoa ja otettiin muuta. Lopuksi maahanmenot muistuivat pikkukaverin mieleen ja pääsin palkkaamaan hyvistä suorituksista.

Vaan tulipa noiden treenien jälkeen mun tossuihin vipinää. Ollaan nyt joka päivä treenailtu pientä treeniä läheisellä parkkiksella ja maahanmenot sujuu nyt hyvin. Ollaan me toki treenailtu muutakin, sillä eihän noi jättävät meidän ainut kompastuskivi ole. Parin viikon päästä on tokokoe, joten kiirettä pitää saada liikkeet varmoiksi.

Aksaakin Vipu on päässyt treenaileen. Keskiviikon treeneissä Vipu "sikaili" kontakteilla. Ilmeisesti kisoista oli jäänyt hyvät mielikuvat läpijuoksuun, joten sitä tehtiin treeneissäkin. Eipä muuta kuin remmitreeniä kontakteille, niin alkoi pikku-ukon mieleen muistumaan, mitä sitä pitikään tehdä. Torstaina sitten Mikon opeissa puomin kontakti oli kuin unelma ja vieläpä joka kerta. Mikko oli tekaissut radan, jossa treenailtiin backlappia, pakkovalssia/twistiä ja umpiputkia. Eka rata mentiin useammassa osassa ja lopuksi kokonaisena. Hippasen oli kaikkensa antanutta porukkaa treenien jälkeen, Pasikin tuli konttaamalla kentältä pois :)!

Näiden "hempeilykuvien" myötä toivotan kaikille oikein hyvää Ystävänpäivää!

-Pia-

Ei kommentteja: