perjantaina, helmikuuta 06, 2009

Niin se viikko vilahti

Aika juoksee kuin hirvi tai siltä se ainakin tuntuu. En tiedä tuntuuko siksi, kun ite olen ollut iltavuorossa ja kaikki tän viikon "rientolot" on jääneet väliin. Onneksi meitä harrastajia on kaksi ja pojat ovat päässeet kaikesta huolimatta harrastuksiinsa... paitsi Kampi joka joutui jättämään treenit väliin kuskin sairastumisen vuoksi. Pasi nimittäin sairasti flunssaa ja siinä taudissa ei paljon juoksennella.

Tokon treenaaminen on aikalailla jäissä. Viime kisojen jälkeen ollaan käyty yhesti ryhmätreeneissä, pari kertaa läheisellä parkkiksella ja muuten treenit ovat olleet olohuonetreenejä. Juu, ja seuraava koitos lähestyy uhkaavasti, joten treenata pitäis. Treeni-into vaan on kateissa. Olisko kellään tietoo mistä intoo sais lisää??

Kisoista puheenollen, viikonloppuna poijjat pääsevät liitämään. Vipulla tiedossa lauantaina kaksi starttia ja sunnuntaina yksi. Kampille kisoja kertyy sunnuntaille pari. Kiva päästä vähän fiilistelemään paikalle... niin ja alanhan mä olla jo aika hyvä ketyilyssäkin :).

Lyhyestä virsi kaunis, mukavaa viikonloppua!

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tokoon treeni-intoa kaipaat? Täältä pesee! Mää oon Aina-Valmis-Aulis ja innokas puuhasteleen :)
Milloin mennään?