lauantaina, lokakuuta 18, 2008

Treeninkiä ryhmissä, koiravahtina ja kisajännitystä

Torstaina oli taas tehotreenit Mikon opeissa. Rata oli aika kinkkinen sisältäen kolmen ei -linjassa olevan hypyn vastaanoton, pakkovalssia, twistiä ja pujotteluun syöttöä. Eniten Kampille tuotti vaikeuksia twisti, kun Pasin liike loppui ja koira pääsi sujahtamaan milloin mistäkin väärin hypylle. Vipun rata oli vähän erilainen, mutta sisälsi samoja juttuja. Vipulta nähtiin hyviä irtoamisia hypyn taakse ja pujotteluun menoja, rytmiä tosin pujotteluun saisi tulla lisää. Keinua otettiin lopuksi remmissä ja hyvin Vipunen tulee kontaktille asti ennen kuin pysähtyy. Tätä voisi jo kokeilla irti.

Perjantaina oli Vipun tokotreenit. Ryhmätreenit on kyllä silleesti hyvät, kun aina tulee jotain uutta mitä ei ole edes muistanut treenata. Nyt treenailtiin uutena seuraamisen eri variaatioita, hidasta seuraamista ja juoksua. Vetäjä oli tuonut omien koiriensa lelukokoelman halliin ja saatiin kokeilla niillä noutoa. Vipu haisteli eka kaikki lelut läpi ja valitsi sitten mielestään kivoimman ja toi sen. Seuraavat lelut tulikin jo paljon reippaammin. Kotona ollaan treenailtu noutoa noin paljonkin ja Vipu tuo niin lelunsa kuin kynät, kännyt ja kaukosäätimetkin mulle, joten siinä mielessä tehtävä ei ollut vaikea. Mutta ainahan vieraissa esineissä ja uudessa paikassa on omat haasteensa.

Tänään ollaan saatu laumaan hoitolainen. Iitu kultsu joutui poikien ihailun kohteeksi. Lenkkeily sujui perävaunu meiningillä, mutta onneksi neitonen osaa komentaa haaremiaan. Sisällä onneksi pojatkin rauhoittuivat ja nyt jokainen koisii jossain. Iitu taitaa nukkua eteisen oven edessä, jos vaikka emäntä sieltä kohta tulisi :).

Jotain erikoista taitaa olla tänään tiedossa. Pasi kävelee tuossa hermostuneena edes takaisin, mumisee ja puree kynsiään... kun siltä kysyy jotain, niin en saa vastauksesta mitään selvää. Onko se sitä kisajännitystä?!? Juu, nyt kun mun jutut alkaa meneen reilusti ohi todellisuuden, niin on aika lopettaa.

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

On pitänyt jo aikasemminkin tulla kommentoimaan Vipun tokoiluja. Nyt samalla voin kiittää onnitteluista meidän blogissa. On se vaan niin kivaa, kun edes joku länderisti innostuu tokoilusta :) Ja tosi kivaa, että olette ehkäpä kisaamaankin menossa, läntsyille näkyvyyttä muuallakin kuin agissa!

Rapsuja laumalle ja aurinkoista syksyä!!