keskiviikkona, lokakuuta 15, 2008

Keikkea kivaa ja sitä vähemmän kivaa

Poikkeukselliset työkuviot on sekoittaneet mun arkea. Pukkasipa sitten yöviikon päälle ja mulle henk.koht aika rankka viikko. Yöllä nukuttas kovasti, mutta päivällä sitten ei = univelka painaa päälle. Hyvää yöviikossa ja vähissä unissa on se, että aikaa on enemmän koirille. Ollaan tokoiltu reippaasti. Kampi saa aina ensin hömpötellä kivoja temppuja, Miki ottaa rauhallisia liikkeitä ja Vipu viimeiseksi totisempia tokojuttuja. Eipä noita kyllä totisiksi voi oikein sanoo, kun kaverilla on VÄHÄN virtaa kintuissa :). Seuraaminen näyttää jo oikein kivalta. Välillä katse laskee alas, kuin seuratakseen mun jalan liikkeitä, mutta liike on kuitenkin koko ajan hyvin tiivis. Vasemmalle kääntyminen ja täyskäännös tuntuu huippu hyvältä (en sitten tiedä miltä näyttää :)).

Yöllä on myös ollut aikaa pohtia "tokouraa". Mitä vielä pitää treenata alokasluokkaa varten ja milloin sitten eka kisoihin uskaltaudutaan. Jättävät liikkeet, eli liikkeestä maahanmeno ja seisominen ovat ainakin vielä vajavaiset. Muissakin liikkeissä on toki vielä viilaamista. Tavoitteitakin olen mielessäni asetellut, mutta niistäpä ehkä sitten lähempänä H-hetkeä.

Tiistaina käytiin liitelemässä ulkokentällä, nyt hyvissä ajoin ennen pimeän tuloa. Molemmille Pasi otti eteenmenemisiä. Kampikin tarvitsi lelun suoran päähän, ennen kuin irtosi eteenpäin. Saatiin Kampille hyvät mielikuvatreenit, kun lopuksi irtosi empimättä ilman leluakin. Vipulle samaa treeniä samalla tekniikalla. Lisäksi pujottelun alotusta umpikulmasta ja hienosti osasi alottaa itse. Lopuksi vielä A:n kontaktia ensin remmillä ja sitten kokeiltiin irti. Takajalat ei meinaa sitten millään pysyä kontaktilla, vaan pysähtyy vasta maassa. Remmitreeniä siis lisää.

Sunnuntaina lenkkeiltiin shelttityttöjen, Vilman ja Pennin, kanssa. Mikillä oli onnen päivät, kaksi hemaisevaa typykkää, eikä oikein tiennyt kumman perässä kulkisi. Teki mieli laulaa "vanhakin nyt nuortuu" biisiä, mutta siitä ei olis tainnut tulla muuta kuin sanomista :). Kuvatuksia lenkiltä:


Miki perävaunu jahtaa Penniä ja Vilmaa.


Välillä Mikillä oli vaikeuksia pysyä vauhdikkaan Pennin perässä.


Vipu ja Penni jahtaavat keppiä


Hups, eihän tämä este tässä viimeksi ollut...


Söpöstelyä, ennen kuin kameran akku loppui.

-Pia-

Ei kommentteja: