perjantaina, lokakuuta 10, 2008

Viikko vilahti

Maanantai: Vipulla kakaratreenit hallilla. Aiheena oli tällä kertaa kellotettu rataharjoitus. Kisailtiin vähän niin kuin episten muodossa. Jee, sain kokeilla tuomarina olemista ja täytyy kyllä sanoo, ettei olis meitsin hommaa. Virhe... eikäkö kielto eikäkö hylky. Huh huh. Pasi oli Vipun kanssa ihan pississä...Ei tietoakaan siitä tasaisesta ja varmasta ohjauksesta. Tai Pasin ohjaus oli tasaista, mutta Vipu kävi melkoisilla kierroksilla ja kerkesi kysyä tuhat ja sata kertaa, ennen kuin Pasin vastaus tuli. Huomaa, että Vipu on treenannut paljon lyhyttä ja tekniikkapainoitteista pätkää. Helpot ykkösluokan radat tuottavat vaikeuksia.

Tiistai: Käytiin ottaan ulkokentällä kontakteja illankähmässä. Voisko sanoo, et oli melkosta extreme liitelyä. Uhkaavasti alkoi hämärtää, kun Vipu pääsi kentälle. Kontaktit menevät remmissä ihan kohtuudella. Pienen jarrutuksen Vipu vielä tarvii. Pujottelun aloitukset näyttävät tosi hyvälle. Vaikka mietittiin, että näkeeköhän Vipu edes koko pujottelua, niin joka kerta aloitti pujottelun oikein. Pasin ei siis tartte mennä sössimään aloitukseen, Vipu kyllä osaa. Tarkoitus oli ottaa vielä treeniä Kampillakin, mutta kentällä ei paljon enää esteitä nähny. Hei, mut voitas valaista kenttä autonvaloilla ja pääsihän se Kampikin liiteleen. Tosin piti vähän kattoo mille esteille sen päästää, ettei vahinkoa pääsis syntymään.

Torstai: Oli Kampin ja Vipun Active Dogin treenit. Aiheena pakkovalssit ja twisti (onpas hienoja nimiä käännöksille :)). Pasi pääsi eka testaan Kampilla pätkää. Ainakin pakkovalssit tuottivat Pasille vaikeuksia, jalat eivät meinanneet millään kulkea oikeaan suuntaan. Mukavaa, kun saan arvostella ja naureskella radan reunalta. Ei tartte lähtä ite radalle sekoileen koipieni kanssa. Vaihtoehtona sitten ketyily... lämmittelen ja jäähdyttelen vesisateessa ja tuulessa koiria, kuskaan koiria halliin ja hallista autoon jne. jne. Molempi parempi?!?! Luxusta kuitenkin lämmin halli, josta löytyy penkki ketyllekkin :). Vipulla näytti menevän paremmin sekä pakkovassit että twistit. Rengasta piti ottaa muutamaan kertaan uudestaan, kun kovassa vauhdissa unohtu, mistä sitä pitikään mennä.

Tänään olis vielä Vipun tokotreenit. Ihanaa mennä tokoileen ryhmään kolmen viikon tauon jälkeen. Saapa nähä onko Vipusta yhtä ihanaa :). Hyvää viikonloppua kaikille!

-Pia-

Ei kommentteja: