maanantaina, lokakuuta 20, 2008

Hyl, hyl, hyl

Lauantain agikisat olivat tuloksellisesti hyvin tasaista menoa. 3 x hyl napsahti plakkariin. Vipu meni hyppyradan. Hylkäys tuli vähän samantapaisesti kuin viimekertainenkin. Vipu ajautui hypyn ohi ja suoritti sen väärin päin. Ollaan kelattu tuota hylkypaikkaa videolta eessun taas ja näyttäs siltä, että Vipu katsoo Pasin jalkoja, jotka hieman jarruttelevat käännökseen ja epävarmuuttaan Vipu kääntyy ennen hyppyä pois. Positiivista radalla oli tosi hieno pujotteluun lähetys, joka onnistui aivan upeesti.

Kampin molemmat hyllyradat olivat paikka paikoin nättiä menoa. Hyppyradalla hylky tuli aivan loppumetreillä, kun olisi pitänyt kääntää koiraa oikealle, niin Kampi pyörähtikin vasemmalle ja nappasi juuri hypätyn hypyn uudelleen. Mutta tällaista tää on... tästä tulostasosta on helppo ponnistaa ylöspäin :).

Sunnuntaina pojat olivat niin naatteja hoitolaisen viihdyttämisestä, että koisivat koko illan. Oli kyllä tosi mukavaa, kun kaverit tulivat niin hyvin toimeen keskenään ja alkuhuumakin rauhoittui loppua kohden lähes normaaliksi elämäksi.

-Pia-

Ei kommentteja: