tiistaina, lokakuuta 28, 2008

No nyt niitä flippejä

Alkuviikko on ollut kaikenlaista touhua täynnä. Maanantaina aamusta käytiin Sarin ja Jenssin kanssa hallilla treenailemassa. Innostuinpa minäkin astumaan Kampin puikkoihin ja pääsin treenaileen flippejä (ei siis twistejä :)). Hirvittävän hauskaa oli ja Kampi oli niiiin innoissaan (vaikka millonpa se ei olis). Aika hyvin flipit onnistu jopa multa, ottaen huomioon millon viimeksi oon edes treenannu. Ihan käyttökelpoinen liike, kunhan uskaltas joskus jossain kisoissa sitä käyttää. Lisäksi keksittiin Sarin kans jaakotukselle uusia käyttötapoja, huisin kivaa kun onnistui :).

Vipun kans tokoilin ja uskallauduinpa kokeilemaan eka kertaa seuraamista ilman leluapua. Aluksi Vipu oli hämmentynyt siitä, että mihin lelu oikein katosi, mutta hoksas pian idean. Sekoitettiin tottisteluihin vähän putkee ja hyppyjä, jottei hommasta tulis ihan tylsää. Illalla oli vielä Vipun agitreenit, aiheena välistävedot.

Tänään aamusta sitten tokoilua lisää, seurana Sari ja Jens. Kampi hömpötti ensin temppuja. Välissä meni tokotaitaja Jens ja vikaksi pääsi kierroksia autossa kerännyt Vipu kehiin.
Sari liikkuiroi meille seuraamista, jossa oli paljon meille vaikeeta vasemmalle kääntymistä. Saatiinkin siihen hyviä vinkkejä... aletaan kiertään tötsiä :). Uutena asiana opiskeltiin ruutua. Käytin ruudussa Vipulle tuttua pintaa, johon kaveri hyvin kävi läppäämässä tassuansa. Törpötkin tarkistettiin, toivottavasti autto ruudun hahmottamisessa :). Tätä treenaillaan lisää. Sarille kiitos tarkkailevista silmistä ja uusista vinkeistä! Jatkamme harjoituksisa.

Iltapäivällä Pasi kävi vielä ottaan Vipulle kontaktitreeniä. Pikku hiljaa edistymistäkin havaittavissa. No, pääasia et on hauskaa!

Taidanpa antaa koneen ohjakset Pasille, kisailmoittautumisia kuulemma ohjelmassa.

-Pia-

Ei kommentteja: