perjantaina, lokakuuta 31, 2008

Lunta tupaan

No ei nyt sentäs ihan tupaan asti, mut hurjasti on tullut. Puoli 3 aikaan käytiin poikien kans lenkillä ja silloin tuprutus pääsi vauhtiin. Ihan sama miten päin käveli ja mihin suuntaan, aina piiskasi naamalle.


Takapihalla n. klo 16


Miki naatiskelee lumikylvyistä


Etupiha n. klo 18

Tän päivän tokotreenitkin jäivät väliin... kesärenkailla ei paljon näillä keleillä ajella. Pasin työmatkakin kotiinpäin oli ollut sellaista extreme urheilua, etten edes harkinnut lähtöä treeneihin. Korvasin sitten tokot treenaamalla Vipulle tassun antamista :). Niin, sitä huisin tärkeää ja hyödyllistä liikettä :)! Konsta oli ainoo tästä porukasta, joka osasi antaa tassua, joten ajattelin jatkaa perinnettä. Ei vaiskaan, oikeestaan tassun antaminen tuli siitä, kun Vipu käyttää paljon tassujaan "kaapimiseen" eli huomion hakuun. Joskus jopa ärsyttävyyteen asti, ainakin silloin kun tassu lävähtää naamalle! No, eipä mennyt kauaa, kun Vipunen sen tajus, heti ekalla kerralla oppi. Nyt kun vielä sais sen tajuamaan, että tassu annetaan vain käskystä :).

Torstaina oltiin Mikon treeneissä. Aiheena välistävedot ja sylkkärit. Mielenkiintoisia syheröitä ja koukeroita näin radan reunalla. Pasi sai hyvin onnistumaan sylkkärit, Vipulla jo oikein hienosti. Pujottelun aloitukset Vipu on kyllä hiffannu upeesti, pitäs saada vaan toi Pasi luottamaan niihin. Aa:ta hinkattiin lopuksi ja muutaman jarrutusmuistutuksen jälkeen pysähty jo hienosti ite. Pitkä on tie vielä kontaktiradoille, mut täytyy luottaa, et joku päivä työ palkitsee.


Kampin treenit kokonaisuudessaan

-Pia-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, jossain on lunta :)

Sitä kovasti täällä Lappeenrannassakin odotellaan, vaikkakin se tarkoittaa sitten taukoa treenaamiselle :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

minulla on pasille pieni viestintynkä blogissani:-)