maanantaina, marraskuuta 03, 2008

Ensilumesta riemuissaan

Ensilumi säilyi kuin säilyikin viikonlopun yli. Nyt tosin näyttää jo, että taitaa sulaa olemattomiin. Olispa ollut niin hienoo, kun oltas saatu nauttia valkoisesta vähän pitempäänkin.

Viikonloppuna otettiin kuitenkin ilo irti lumesta. Pojat saivat mm. urheilla lumipallojen perässä. Käytiinpä sunnuntaina ottaan Vipulla lumijälkeä, harjoituksen aiheena lähinnä mun toiminta liinan päässä. Ja kun jotain muistaa tehä oikein niin toinen sitten unohtuu. Valjaat jäivät kotiin, joten Vipu joutui menemmään pannalla. Saiskos mistään ostettua muistikapasiteettia lisää aivoituksiin??? No, hyvin Vipu pystyi kaikesta huolimatta käyttämään nokkaansa, joten ei pannasta sitten niin paljon haittaa ollutkaan.

Riemumielisiä kuviakin tuli otettua, tosin kuvaaja oli pahasti myöhässä/hukassa välillä.


Lissäää....


Paleltaa.

-Pia-

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mielettömän upeita kuvia!!! Meille kanssa lunta noin paljon, tahtoo tahtooo!!! Toi neloskuva on muuten aivan selvästi ensi vuoden kalenterissa, vai mitä? ;)

Terveisiä kaikille!

Sanna & Hugo

n-elikot kirjoitti...

Moi Sanna,

Ei kannata olla kateellinen lumesta, eipä täälläkään enää ole sitä juuri nimeksikkään... Mielelläni olisin sen kyllä pitänyt maassa.

Juu, Vipu on kyllä aika haka noissa hypyissään.

Terkkuija teittin perheellekkin!

-Pia-

Unknown kirjoitti...

Ihan älyttömän upeita kuvia ! lupaa että lähetät kuvia kun ensivuoden kalenteria tehdään !!! aivan mahtavia ! yhdistykselle tilataan kynttilöitä joissa pitäis olla luminen kuva ja edustava koira ! annatko luvan käyttää tuota alinta kuvaa ???
ollaan yhteyksissä ..
terhi
welmusen@gmail.com