sunnuntaina, marraskuuta 16, 2008

Tulokselliset kisat

Viikonloppuna kisailtiin seuramme kisoissa. Vipu starttasi lauantaina hyppyradalla ja sai ensimmäisen virallisen tuloksensa. Rata meni hienosti melkein loppuun saakka, kunnes pujottelun lopussa loppui joko koiralla tai ohjaajalla maltti ja Vipu tuli toiseksi viimeisestä välistä ulos. Toiseksi viimeinen rima vielä tipahti, kun Pasi ohjasi Viput tiukkaan paikkaan hyppäämään. Mutta eka tulos, eikä ihan pöllömpi rata.

Sunnuntaina oli Kampin vuoro startata parin kisan verran. Eka rata näytti minusta kinkkiseltä, varsinkin loppu jossa ensin kiihdytettiin suoralla täyteen vauhtiin ja sitten käännettiin tiukka vasen. Radan alussa meinasi tulla paha kämmi, kun Kampi viittä vaille meni A:lle, vaikka piti mennä sen ohi keinulle. Siitä pari selvisi kuitenkin virheittä ja niin myös koko radasta. Pelottava loppukin sujui oikein mallikkaasti. Tuloksena siis nolla ja sijoitus 3.

Toinen rata ei ollut ihan niin sujuvaa menoa. Parit rimat ropsahteli alas ja pujottelun alotuksesta tuli kielto. Mutta eihän sitä nyt kahta hyvää rataa samalle päivälle :).

Kaiken kaikkiaan ihan jees -fiilis jäi kisoista. Parin viikon päästä seuraavat.

-Pia

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti on viikonlopun kisarupeama sujunut teidänkin poppoollanne! Paljon onnea! :) Tsempitykset seuraaviin agiliitokiitoihin!

Hippa ja kartturi kiittävät toko-onnitteluista! Meillä oli viikonlopun kokeissa kaikki tähdet kohdallaan, kun epävarmatkin liikkeet sujuivat kuin tanssi. ;-)