sunnuntaina, marraskuuta 30, 2008

Vitosen kisat

Tänään oli ainakin nopeet kisat, sillä Kampi on saikulla ja Vipu kisasi vaan hyppyradalla. Aamuhämärissä lähettiin kisapaikalle ja perillä käytiin Vipun suosikkitytön Råtan ja mummo Mantan kanssa lämmittelylenkillä. Vipu ja Kampi ihastuivat oitis melkein 15 -vuotiaaseen Mantaan ja taisipa Mantakin iskeä silmänsä nuoriin miehiin. Siinä touhussa Råtta jäi rannalle ruikuttaan. Kiitos Minna hyvästä lenkistä ja meille uudesta reitistä.

Sitten odoteltiin hyppyradan alkua ja taisipa jännitys hieman kohota kuvaajalla mitä lähemäs Vipun vuoro koitti. Ja hyvinhän se rata meni. Ainut virhe tuli renkaalta, kun Vipu kokemattomuuttaan meni renkaan ja kehikon välistä. Videolta näki, kuinka Pasi käskyttää ennen rengasta "tänne" ja Vipu kuuliaisesti tottelee kattomatta seuraavaa estettä. Mutta paras tulos tähän mennessä ja sijoituskin 3.

Arvatkaapa oliko Kampi harmissaan, kun lähettiin kisapaikalta ajelemaan kotiin? Vastalausetta kuului melkein koko matkan. Harmi, ettei sille voi selittää mistä johtui, ettei se päässyt radalle. Kampi on siis jo nyt aivan kunnossa. Rimadyliä ollaan vielä sille annettu ja tietysti silmätippoja ohjeen mukaan, mutta oksennuksen estolääkkeen olen jättänyt suosiolla pois... mitä sitä turhia antamaan, kun ei oksetakkaan.

-Pia-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Vipuselle palkintosijasta! Nousujohteista ihan selkeesti!!

Anonyymi kirjoitti...

Seuraavaksi napsahtaa nolla! Kiitoksia lenkkiseurasta, muori virkistyy aina viehättävien nuorten herrojen seurasta! Tosin Råtalle oli aika pala nieltäväksi, että Vipukin haksahti liehittelemään Mantaa....