lauantaina, lokakuuta 25, 2008

Twister sister

Torstain treeneissä poijjat harjoittelivat twistejä. Näytti hauskalta kun Pasikin pyörähteli kuin parkettien partaveitsi konsanaan :).

Rata oli sama sekä Kampin että Vipun treeneissä: Twistit piti tehdä 5 hypyllä putkeen vientiin ja B-C hyppyjen välissä, jotta koiran sai ohi putken suun.Kampi: Ongelmia oli 5 hypyllä, kun Kampi haki joko "ansahypyn" tai meni putken ohi. Loppuviimein kuitenkin onnistui. 7 hypyltä putkeen vienti onnistui mainiosti. Toisessa pätkässä (A-H) ongelmia tuotti pujotteluun syöttö, kun Kampi haki 4 ansahyppyä ahnaasti.

Vipu: 5 hypyltä putkeen vienti onnistui tosi hyvin, mutta ongelmat tulivatkin suoran putken jälkeen, kun Pasilla tuli "pikkasen" kiiruus :). Kyllä siinä sai pistää tossua toisen eteen, että kerkesi putken toiseen päähän ohjaaman Viput hypylle 7 ja siitä putkeen 8. Toisessa pätkässä (A-H) harjoiteltiin irtoamista pujottelussa, sillä pikkukaveri ei vielä oikein kestä sellasta. Lopuksi kerettiin ottaan vielä monet puomit remmissä ja saatiin Mikolta kullanarvoisia vinkkejä. Välillä nimittäin meinaa usko loppua noiden kontaktien kanssa, kun ei Vipu oo vielä(kään) niitä oikein hiffannu. A:lla on havaittavissa jo ideaa, mutta vaikeeta se on. Työtä toi tyyli vaatii ihan älyttömästä ja myöskin uskoa siihen mitä tekee. Toivotaan, että se joskus palkitsee.

Tänään olis ohjelmassa tokokisojen katselua ja pitkästä pitkästä aikaa jälkeä. Tokossa kiinnostaa lähinnä alokkaat, miten siellä koirakot menevät. Toivottavasti saan vinkkiä omaan treenaamiseen. Sieltä suoraan sitten jälkimetsään.

-Pia-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ps. se oli siis flippi..

Opettelematta vielä saksilainen, gruusialainen, blänkki, hrumppa ja perstönäsy-huisp..
Helppoa ku heinänteko tammikuussa :)

t. Sari

n-elikot kirjoitti...

Woe, persketi! Mulla menee jo ihan sekasi noi, flipit, flapit ja twisterit. Enivei, hauskan näköstä oli silti, kun siellä treeneissä pyöritte kuin väkkärät :D.

-Pia-