sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

Muuttoa ja tittelin keruuta

Viikon hillitön kamojen pakkaus, muutto ja siivous yhdistettynä työhön takana päin. Urakka jatkuu, mutta ei enään niin kiireellisenä. Täytyy kattoo miten tavarat löytävät paikkansa kaapeista. Kolme yötä on mennyt kyläluutina ollessa. Ensin Pasin kotona, sitten vanhempieni luona ja vielä Pasin kotona. Jos seuraava yö oltais ihan kotosalla.

Muuttoon liittyen, meillä oli sellainen komea nuorimies muuttoapuna. Sillä oli upeat nappisilmät, hieman parransänkee ja hassusti ulkonevat korvat. Jos tarvitte muuttoapua, niin voin antaa hänen numeronsa, oli kyllä todella innokas ja reipas (ja komea) nuorimies. Työn jäljestä en mene takuuseen. Tässä kuvassa muuttoapuri on uuninpuhdistushommissa:Lauantaiaamuna kello pärähti soimaan 4.30. Mahtavasti 4,5 tuntia unta takana ja edessä 15 tunnin pohjois Ruotsin reissu. Matkalta otettiin kyytiin Sanna ja portugalin vesikoira Bertta. Menomatka sujui nopeasti ja rattoisasti, sillä Sannan kanssa riitti juttua menneistä ja tulevista. Nopeasti huomattiin olevamme Hapiksen puolella. Jossain vaiheessa meinasi usko loppua oikeasta tiestä, mutta tarkistuspuhelun jälkeen jatkoimme vielä matkaa eteenpäin. Perillä oltiin hyvissä ajoin. Parkkeerasimme kamat vesikoirien kehän ympärille. Tapahtui siis sekin ihme, että seurasimme tiiviisti vesikoirakehää, Pasi merkaten tuloksia ylös ja minä kameran kanssa heiluen. Eipä olisi ihan ekana tullut mieleen. Bertasta leivottiin upeasti VSP ja S MVA. Onneksi olkoon vielä Sannalle ja Bertalle!

Sitten odottelemaan Kampin vuoroa astua kehiin. Tovi siinä vierähtikin. Puolalainen tuomari näytti olevan arvosteluissaan tarkka. Ensimmäinen kommentti Kampin astuessa kehään oli " What a lovely dog we have here", enteili siis hyvää. Kampi arvosteltiin maasta. Tuomari kysäisi, että saako tutkia hampaat ja tutkikin ne tosi tarkkaan. Takahampaatkin näkyivät kehänlaitaan asti. Sitten muutama pyörähdys ja se oli siinä. Uusi titteli, S MVA, komeilee nimen edessä!

Tässäpä arvostelu:

Medium size dog in excellent condition. White long hair, dark eyes, medium size ears, elegant neck, almost level back, well angulated front and rear, very fluent, sound movement, excellent coat and condition, nicely shown.

Mitähän lienee tarkoitanee tuo "White long hair" ???.Jällivaaran vuoret komeilivat näyttelypaikalla. Harvemmin voi nähdä keskikesällä lunta.

Kampi ja Bertta saivat irrotella näyttelyjännitykset pois läheisellä kukkulalla. Lempi leiskui heti molemmin puolin. Toivottavasti pääsevät toistekin yhteiselle reissulle. Kiitokset Sannalle ja Bertalle matkaseurasta. Tylsää hetkeä ei matkan aikana ollut, kiitos Sannan hyvin rasvattujen leukojen :). Ok, nukahdin tulomatkalla, mutta se ei johtunut seuran tylsyydestä vaan huonosti nukutuista öistä.Tässäpä kuva tuoreesta S MVA:sta. Nyt aloitan "tavarat paikoilleen" -projektin.-Pia-

6 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Hyvä Kampi!!! Loistavaa!Ja Bertalle myös onnittelut :)

Anonyymi kirjoitti...

SUPER-Onnittelut velipoika-Kampille Ruotsin valloituksesta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Megasti onnea Kamppurille ja Pialle&Pasille loistavasta Ruåttin turneesta! Ja Onnea uuteen yhtiseen kotiin!

Kipa kirjoitti...

Onnittelut tätäkin kautta!!!

Mitäs jos kehäsihteeri kuulikin väärin; ei hair vaan beard eli pitkä valkoinen parta.

Ja minkäs takia kasvattajalle ei oo pokaalikuvaa lähetetty??

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa! Hurjasti onnea uudelle Ruotsin Valiolle!

sari kirjoitti...

Onnittelut komealle Kampille!!

T: Sari the fani plus karvakopla Fenja & Peetu Helsingistä