tiistaina, kesäkuuta 26, 2007

Juhannuksen jälkitunnelmia

Juhannus oli ja meni, joten siitä muutama sananen. Meillä oli oikein rentouttava juhannus. Aattona kisailujen päätteeksi väsymys painoi päälle niin paljon, ettei edes grilliä jaksettu sytyttää. Keitettiin sitten vaan kaffit ja nukkumaan paineltiin jo ennen yhtä. Aamulla heräiltiin pirteänä yheksän pintaan. Sama sitten lauantaina kisojen päätteeksi. Väsymys painoi, mutta niin painoi nälkäkin. Grilli tulelle ja yöpalat käristyyn hiillokselle. Pojatkin saivat oman osansa.

Hienot on Rokuan maisemat. Kuivaa kangasmaastoa, komeita mäkiä ja paljon polkuja ristiin rastiin. Pieni lampi/järvi kiersi rivariosakkeemme lähettyvillä, jonka kävin isojen poikien kanssa yhtenä iltana kiertämässä. Osake oli luxusluokkaa verrattuna viime vuoden mökkiin. Oli oma sauna (jota ei käytetty), tv ja muut tykötarpeet. Tosin eipä tuolla paljon tullut oleskeltua, lähinnä käytyä suihkussa, syötyä ja nukuttua. Enemmän vietettiin aikaa hiekkadyynimäisissä oloissa kentän laidalla. Kastelujärjestelmä oli kovassa käytössä, kun pölisevää kenttää yritettiin kastella. Viime vuodesta ei ikävä kyllä ollut tapahtunut kentälle mitään, vaikka parannusta lupailtiin. Illalla kun niisti nenäänsä, niin huomasi kyllä mitä oli päivän hengittänyt.

Mitenkö kisat meni? No ei mitään maireita tuloksia, muttei niin huonojakaan. Positiivisia asioita: 4 kisaa, eikä yhtään hylkyä, eikä yhtään kontaktivirhettä! Virheet olivat sitten rimoja ja kaksi kieltoa. Yksi erittäin positiivinen asia oli, että Pasi teki Kampilla viikonlopun parhaimman tuloksen. 5 tuloksella pääsivät maaliin. Meinasin jo lykätä Kampin Pasin ohjaukseen, mutta hetken harkinnan jälkeen en sitten kuitenkaan… ainakaan kokonaan. Eihän sitä nyt passaa ihan ”ketyksi” heittäytyä.

Vipu sai haistella kisatunnelmia. Paikalla oli paljon saman ikäisiä pentuja, joten kavereita riitti. Jos ei pentuja siihen hetkeen löytynyt, niin sitten syötiin keppejä tai kaiveltiin kuoppia. Välillä kakara näytti aika väsyneeltä ja muutama kävikin sanomassa, että onpa se rauhallinen. Kävipä Vipu melkeistä uimassakin. Tosin puoli vahingossa haki melko syvältä kepin. Liekö tuosta tulossa Hugon seuraaja uimamaisterina?!? Konsta oli ainut joka oikeasti kävi ottamassa talviturkkinsa pois. Pasin kans odotellaan veden lämpiämistä.

Tänään saadaan avaimet uuteen asuntoon, joten tiedossa siivousta, tavaroiden kantoa, pakkaamista ja pakkaamista… Perjantaina pitäs kaikki kamat olla uudessa asunnossa. Lauantai aamuna taas auton pakkaamista ja nokka kohti Jällivaaraa. Kampi on vielä nyppimättä. Missähän välissä kerkeisin? Luojan kiitos, Kampi on helppo tapaus.

Ai, niin piti vielä muistaa sanoa, että Galleriassa on jonkun verran uusia kuvia ja muutama videon pätkä lähinnä Vipusesta.

-Pia-

Ei kommentteja: