keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2007

Sairastelua ja naksuttelua

Alkuviikko on mennyt levon kannalta ottaen, sillä selkä reistailee taas. Nyt on jo onneksi paljon parempi, mutta maanantaina olo oli huono. Vipu on aloittanut naksu opit. Koska jälkiharjoitukset ovat jääneet selkävamman vuoksi, niin olemme sitten naksutelleet kotosalla. Silmissä siintää visioita, mihin kaikkeen naksua aion käyttää. Saapa nähä toteutuuko?!? Maahanmeno ainakin on ensimmäisten listalla, mikä on tarkoitus naksun avulla opettaa. Vipu näyttää olevan samanlainen maahanmenijä kuin Kampikin, eli hiiiidas, joten sain vinkin opettaa naksun avulla niin, että odottelen kun Vipu ensin itse menee maahan. Tiedänkin jo miten saan Vipun menemään vapaaehtoisesti maahan. Kun heitän pallon se hakee sen ja menee yleensä jonnekin maate.

Kampi on ihana tuon naksun kanssa. Se tykkää naksuttelusta tosi paljon. Olen opettanut sille kosketuskeppiä. Kampi tarjoaa kaikenlaista mahdollista jotta saisi naksun ja makupalan. Kiva kun sillekin on löytynyt rauhallinen, mutta mukava tekeminen.

Tänään on viimeinen kerta pentukerhoa ja samalla saadaan toiset rokotukset. Pentukerhon jälkeen on tarkoitus mennä treenaamaan. Saa nähä miten selkä kestää, vai onko Pasin treenattava Kampilla. Jussi vietetään Rokuan maisemissa kisaillen. Jos selkä kenkkuilee, Pasilla on urakka mennä Kampin kanssa kaikki 4 kisaa.

Tänään tuli Jällivaaraan näyttelylaput. Peräti yksi läntsy oli ilmoitettu. Ei se mitään, me ollaan totuttu jo siihen että pyörähdellään yksin kehässä. Tuomari on puolalainen. Toivottavasti saan Vipulle hoitopaikan, jotta päästään Ruottin puolella käväseen.

Tunnettuna mattimyöhäisenä muistin vasta tänään ilmoittaan Soneralle osoitteen muutosta, joten kuukausi ollaan ilman nettiä (tai ainakin 3 viikkoa). No, nythän on kesä, joten eiköhän sitä pärjätä ilmankin. Mutta, jos meistä ei tätä kautta kuulu, niin syy on Soneran.

Oikein hauskaa Jussia kaikille!

-Pia-

Ei kommentteja: