keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

Pentukerhossa

Vipusta on tullut pissan piilottamisen mestari. Melkein jo taas tuuletin, että tänään ei ole pissaa aivan varmasti tullut sisälle. 9 tuntui on sentään pitkä aika. Tarkistin kaikki paikat (siis omasta mielestäni). Vasta lenkin jälkeen alkaessani ruokkimaan koiria huomasin lätäkön parvekkeen oven edessä lepotuolin takana. Hyvin oli lätäkkö piilotettu Pasin parveketossuilla. Mistähän huomenna lätäkkö löytyy???

Vipu on oppinut hyppäämään sängylle ja soffalle. Tänään näin sen ekaa kertaa sängyllä. Siinä se parhaansa mukaan kiusasi Kampia. Sain pätkän videollekin. Yritän jossain välissä saada sen kotisivuille (ja monta muutakin odottamassa ollutta pätkää). Eka kunnon vesisadekin oli Vipulle uutta. Aluksi se puisteli päätään ulkona, mutta jo kohta mennä viipelsi normaalia Vipua. Kotona kyllä sai sitten hirveät kuivaus hepulit. Samanlainen kuin Kampi.

Tänään oltiin taas pentukerhossa. Jouduttiin/päästiin isojen puolelle. Siellä pentukirjo oli melkoinen. Oli sakemannia, collieta, bokseria, bortsua, lapinkoiraa, springeriä, rotikkaa ja huippu suloisia Englanninbuldoggeja. Vipu välillä katteli isompien touhuja välillä kävi komentamassa painijoita ja välillä oli painimolskilla itsekkin. Rietas sakemanni hieman hirvitti Vipua. Isompien puolella meininki olikin ihan erilaista kuin edellisviikolla pienempien puolella. Suurin piirtein kaikki painalsivat menemään pienessä tilassa. Luennosta en tällä kertaa kuullut sitäkään vähää, mitä viimeksi. Mikä lie edes oli aihe?? No, pääasia, että pennuilla oli kivaa!

Kampi ei päässyt tänään treeneihin. Ei viititty kesken pentukerhon lähtä ja sato vettäkin ja väsytti ja....

Nyt hyvää yötä!

-Pia-

Ei kommentteja: