lauantaina, heinäkuuta 28, 2007

Esine- ja jälkitreenejä

Aamu alkoi herätyskellon pärinällä. Kaffittelujen jälkeen kamat ja koirat autoon ja nokka kohti Makkaraharjua. Keli oli mitä mainioin. Aurinko paistoi ja pieni tuulenvire ajoi hyttyset ja paarmat pois. Kyytiä sai myös päällä ollut huppari. T-paidalla tarkeni mainiosti. Pari kaveria koirineen tuli myös ja tarkoitus oli ottaa sekä esineruutua että jälkeä. Konsta ja Kampi pääsivät etsimään "hukkuneet tavarat". Liekö kuumuudesta johtunut vai mistä, mutta Konstan vauhti oli hiipunut edelliseen kertaan verrattuna. Kaksi esinettä nousi helposti, mutta kolmas haettiin metsästä yhteisvoimin. Kampille tuotti vaikeuksia keskellä ruutua ollut "monttu". Tuuli ilmeisesti pyöri ruudussa montusta johtuen erikoisesti, joten ensimmäisen esineen jälkeen käytiin Kampille näyttämässä seuraava esine. Sitten ei ollutkaan mitään ongelmaa, esine tuotiin iloisesti.

Vipulle ajettiin jälkeä. Jäljen salat alkavat pikkuhiljaa avautua, minulle tuottaa vain vaikeuksia olla jatkuvasti kumarassa näyttämässä jälkeä. Selkä huutaa HALLELUJAA! Jäljen päässä odotti herkullinen Ceasar -ateria, joka syötiin aamuruokana. Kun kaikki koirat olivat menneet oman hommansa, niin kuuluivat ensimmäiset jyrähdykset ja kohta tuli vettä kaatamalla. Siitä lähtien onkin satanut enemmän ja vähemmän koko päivän.

Nyt juuri ei sada, joten taitaa olla iltalenkin paikka. Saunakin on lämpiämässä ensimmäisen kerran tässä asunnossa. Ei ole kerennyt saunoa, mutta nyt päätettiin keretä.

-Pia-

Ei kommentteja: