sunnuntaina, heinäkuuta 22, 2007

Blogi 1 vuotta!

Japadapaduu! Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä kun blogimme avattiin. Ei olla vielä päätetty, miten juhlistamme tapahtumaa, mutta alustavasti on suunniteltu treeni- iltapäivää sekä käyntiä veljeni luona. Käydään viemässä Saralle reissukuvat CD- muodossa, niin pääsevät sielläkin katsomaan otoksia.

Käytiin eilen katsomassa uutta koiratuttavuutta Tupoksessa. Hellu- belgi on nyt kymmenen viikkoa vanha tehopakkaus. Ensi alkuun Vipu oli sitä mieltä, että Hellu pistetään kenttään ensi töikseen, mutta eipä siinä kauaa mennyt kun kakarat touhusivat sulassa sovussa pitkin pihaa. Leikkiä riitti pitkälle illansuuhun asti ja loppujen lopuksi kummatkin olivat aika väsyneitä. Katsotaan miten mukavasti ystävyys jatkuu, oli nimittäin puhetta, että käydään useamminkin kylässä.


Mikäs typykkä se sinä olet?


Ai sä olet se Hellu. No, olisitko sitten mun hellu?


Älä karkaa, mulla on sulle sipiasiaa.

Iltalenkki tehtiin vasta noin klo 23 aikaan. Jäälin maastot ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella ja nytkin saimme tehdä lenkin aivan omalla joukolla. Ketään ei näkynyt, eikä ihme kyllä mopojen ääniäkään kuulunut mistään päin.

Viikon aikana tavarat ovat alkaneet löytää paikkansa. Olemme loppuviikosta ehtineet jopa avata television. Hip hurraa, sillä menikinhän tuota kolmatta viikkoa ilman töllöä. Vipu on käynyt pari kertaa jälkimettässä ja yhdesti koko joukko pääsi agilityrientoloihin. Vipusta alkaa nyt näkyä, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tule puuttumaan. Luulenpa, että Pasi tulee olemaan vahvasti "pississä" kunhan pikkujätkä tuosta kasvaa.

-Pia-

Ei kommentteja: