keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2007

Kesälomareissun kuulumisia

Lauantai 7. - sunnuntai 8.7.Vöyrillä Agirodussa. Kisat menivät vähän niin ja näin, mutta parhaana sijoituksena kuitenkin joukkueemme 2. sija medi -luokassa! Olipa muuten huippu kivaa mennä Kampilla mediesteitä.

Sunnuntai 8. - Tiistai 10.7.Majapaikkamme upeissa Ähtärin maalaismaisemissa. Maalaistalon pirtissä olikin hyvä rentoutua agirodun rasituksista, lisäksi se oli oiva paikka suunnata retkille lähialueille.Pitihän se käydä kattomassa julkisuudenkipeän kyläkauppiaan mestaakin. No, voi sanoa, että tulipahan nähtyä eikä heti tarvi toista kertaa mennä. Tavaraa ja väkeä enemmän kuin laki sallii. Huh huh!Labyrinttimaailmassa käytiin kokeilemassa eksytäänkö. Ei eksytty, mutta ei kaukana ollutkaan. Pasi ja Sara taisivat vähän oikaistakin, mutta minä en ainakaan tunnusta sitä tehneeni.

Tiistai 10. - Keskiviikko 11.7.Ja mitä on kesäloma ilman Särkänniemeä? Ihan kahtena päivänä käytiin hurvittelemassa laitteissa. Koirat olivat välillä mukana, välillä elpyivät autossa.Majapaikassa Vipu kävi tutustumassa uusiin tuttavuuksiin. Pari sikaa oli majoittunut viereiseen läävään, eikä omammekaan täyttänyt hinta/laatusuhdetta.

Torstai 12. - perjantai 13.7.Tänne yritettiin majoittua, mutta oli kuulemma joku rouva Halonen jo ehtinyt varata koko Kultarannan. Harmi sinällään, koska olisihan tuolla viihtynyt. No, olihan Naantalin vanha kaupunkikin katsomisen arvoinen.Perjantaina piipahdimme Turun saariston rengasreittiä puolikkaan. Iltapäivällä suuntasimme auton nokan kohti Kipalaa.

Lauantai 14.7.Kipalassa tavattiin Vipun sisaruksia näyttelyharjoitusten merkeissä. Kiitos Kipalle taas kerran hyvästä ohjelmasta, majoituksesta ja muonituksesta! Teille on aina mukava tulla.

Sunnuntai 15.7.

Kokkolassa kisaamassa kahden hylyn verran. Itse ohjastin agiradan ja Pasi meni Kampilla hyppiksen. Kotimatka koitti n. klo 20 ja perillä oltiin 22.30. Kyllä oli suunnattoman ihanaa tulla kotiin muuttolaatikoiden keskelle, vaikka reissu oli oikein onnistunut.

-Pia-

Ei kommentteja: