tiistaina, marraskuuta 28, 2006

Aurinko paistaa sittenkin

Tänään paistoi aurinko sitten herra ties kuinka pitkään aikaan. Tarkoitus oli lähteä kuvaamaan koiria, mutta myöhästyin. Ruokaa laittaessa aika kuluikin yllättävän nopeaa ja seuraavan kerran kun katsoin ulos oli jo hämärää.

Tänään on ollut sellainen koirien hoitopäivä. Konstaa on taas rapattu ja kynsiä leikelty sekä Kampi nypitty. On se kiva kun Kampin turkki on niin lyhyt luonnostaan. Olisko mennyt 10 min, kun karva oli kotitrimmissä. Jos oltas esim. messariin menossa olisi mennyt max. toiset 10 min.

Eilen kävimme Vilman ja Pennin luona kylässä. Penni oli kasvanut tosi paljon. Onhan ikääkin jo 12 vk. Kyllä meinas nauraattaa, kun Konsta -vanhus "pelkäsi" Penniä. Konsta pakeni aina kun Penni tuli kohti ja se kun pikku neidin kiinnostuksen herätti. Kun otin Pennin syliin, niin Konsta katso mua tyyliin "Ja meillehän ei sitten tollasta oteta!" Kampi tapansa mukaan päästeli läntsymäisiä ääniä muka ärräten pennille tyyliin "oleppas nyt kakara kunnolla!". Kampi oikein nautti Pennin huomiosta ja siitä kun sai jonkun selälleen pelkällä äänellä. Hieman tosikkoja noi meikän pojat, kun kumpikaan ei halunnut leikkiä Pennin kanssa.

Huomenna on taas harkkapäivä, tai oikeestaan mulla taitaa olla tiedossa kahdet reenit huomiselle. Pitäsköhän hommata hallille makuupussi ja muuttaa sinne????

-Pia-

Ei kommentteja: