maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Ei nollakerholaisia

Eilen aamunkähmässä lastasimme auton täyteen kamaa ja koiria ja käänsimme nokan kohti Kemiä koukaten ensin hakemassa Sentan ja Katjan kyytiin. Junkohallissa meitä odotti kaksi agilityrataa, joissa oli yhteensä kolme kilpailua. Tarkkana piti siis olla, kummalla radalla kisasi ja mihin aikaan. Taas menasi tulla ensimmäiselle radalle hieman kiirus. Olin vaihtamassa lenkkareita jalkaan, kun kuulutettiin rataesittelyyn. Juu, ja tietysti lähdimme Kampin kanssa ensimmäisenä. Onneksi olin kuitenkin kerennyt lämmittää koiran hyvissä ajoin. Pasilla se vasta kiirus olikin, sillä Pasi ja Senta menivät yhtäaikka toisella radalla, kun toisella alkoi 3-luokan rataesittely. Hyvin kuitenkin Pasikin kerkesi tutustua rataan.

Mutta sitten niihin tuloksiin... aloitetaan vaikka niistä parhaista tuloksista. Pasi ja Senta aloittivat lämmittelemällä tuloksella 15 (aita, muuri ja pujottelun aloitus) , mutta kunnostautuivat seuraavaksi kahdella loistavalla vitosen (toisessa rima ja toisessa aidan ohitus) tuloksella. Sijoituksetkin olivat 3. ja 2.! Sitten niitä seuraavaksi parhaita tuloksia: Hugo meni Pasin ohjaksissa 2 rataa, joista molemmista 5. Toinen oli loppusuoralla tapahtunut esteen ohitus ja toinen riman tiputus.

Okke, kirjataan nyt vielä ne Kampin ja minunkin suoritukset. Kolme rataa mentiin ja tulokset eivät päätä huimaa. Kirous siis jatkuu... Eka rata oli suurimmaksi osaksi oikein hyvä, mutta sitten keskivälillä ohjaus lipsahdus, joka kostautui heti hylyllä. Toinen rata oli ihan kohtuullinen, alussa vaan laaja kaarros, ja tulos 5 (rima). Kolmas rata nolla neljänneksi viimeiselle esteelle. Suoraan Kampin edessä oli pussi, josta koira meni ohi niin että humina kävi ja hyppäsi seuraavan esteen. En tiedä miksi niin tapahtui, koska pussin vieressä ei ollut mitään houkutin esteitä ja pussiin oli suora meno. Tuli vaan mieleen, että olisko kaihilla osuutta asiaan. Jos vaikka Kampi ei näe pussista valoon tullessaan mitään, eikä siksi halua mennä sinne. Toisella kerralla kyllä meni aivan hyvin.

Kotimatkalle lähti hyvin väsynyttä ja nuutunutta porukkaa, toiset onnellisia toiset vähemmän.

Ei kommentteja: