keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Ei taida toiveeni toteutua

nimittäin lumen pysymistoive. Täällä ainakin on nolla kelit ja loppuviikoksi on luvattu plussaa. Jos jotain hyvää haluaa keleistä hakea, niin viikonlopun kisoja aatellen on hyvä, että on lämmintä. Kisat nimittäin pidetään uudessa maneesissa, missä ei vielä ole ikkunoitakaan paikoillaan. Aika kiva olis varmaan olla, jos olis -30 astetta pakkasta. Onneksi en ole ilmoittautunut töihin... Pasi on. Maneesissa on kuulemma niin pehmeä pohja, että paikkapaikoin hevosillakin on vaikea kulkea (saatika sitten meikäläisellä). Kuulinpa tuossa vielä, että vessaakaan ei meinattu antaa kilpailijoiden käyttöön, mutta on sitten kuitenkin saatu. Juu, ja parkkipaikkojakaan ei ole tarpeeksi. Saapa nähä kuin paljon kisojen jälkeen tulee seuralle valituksia paikasta ja järjestetäänkö seuraavatkin kisat samassa paikassa.

No, mutta sitten muihin juttuihin. Maanantaina kävimme epävirallisissa reenaamassa kontakteja. Pasi meni Sentalla ja minä Kampilla. Porukkaa oli yllättävän paljon, ei meinannut halliin sopia. Sentan osalta rata sujui muuten mainiosti, mutta yhdessä kohtaa Pasin ohjaus oli hieman vajavaista, jonka seurauksena Senta jäi pyörimään hypyn eteen. Kontaktit sujuivat mainiosti ja meno oli mukavan irtonaista. Kampin kontaktit olivat myös hyvät, puomi tosin edelleen hieman hidas.

Tänään aamun kähmässä hiippailin hallille Konstan ja Kampin kanssa. Kampille otin pujottelun aloituksia ja kontakteja. Konstan kanssa tokoiltiin. Harjoittelimme ensin hyppyä laittamalla makupalan hypyn taakse. Se meni ok, mutta kun makupalaa ei ollut hypyn takana, Konsta ei halunnut hypätä. Toinen ongelmamme oli liikkeestä seisominen tai oikeammin se kun palasin koiran taakse niin Konsta käänty mukanani. Korjasin sitä niin, että laitoin koiran eteen makupalan ja menin sitten koiran taakse. Ei enään sitten liikkunut. Luoksetulo ja seuraaminen meni hyvin, ainut on se vinkuminen!

Tässäpä nämä tärkeimmät, seuraavaksi tulee varmaan taas kisaraporttia.
-Pia-

Ei kommentteja: