lauantaina, marraskuuta 04, 2006

50. juttu eli juhlakirjoitus

Huomattiin tuossa juuri, että tämä on meidän blogin juhlakirjoitus. 50 erilaista raapustusta on nyt tehty, katsotaan mihin asti päästään.

Muuten loppuviikkoa voisi kuvailla sanoilla kylmä ja kiireinen. Tämän talven ensimmäiset kunnon pakkaset on koettu, aamulla oli - 22 C. Eipä hirveesti innostanu lähtee ulos mutta pakkohan se loppujen lopuksi oli.

Pialla hajosi tietsikka aika lailla lopullisesti, mutta onneksi toinen kone on osoittanut yllättäviä piristymisen merkkejä, ainakin mitä toimintanopeuteen tulee. Pia on hankkimassa itselleen läppäriä, toivottavasti saa sen jo alkuviikosta. Tämä nykyteknologia on niin ihmeellistä, että minä en ainakaan ole pysynyt yhtään mukana kun olen seuraillut Pian tekemisiä koneella. Niinpä olen yrittänyt hieroa autokauppoja, kehnolla menestyksellä tosin.

Että saataisiin edes vähän arvokkuutta tähän juhlajulkaisuun, todetaan että kävimme torstaina seurakaverimme MM- mitalikahveilla. Mukavaa oli ja ainoa harmituksen aihe oli, että emme voineet katsoa videota kisoista ja Marin suorituksista. Pitänee hankkia kisoista tehty DVD, oho, tulipa julkistettua Pian joululahja jo etukäteen...

Pasi

Ei kommentteja: