sunnuntaina, marraskuuta 26, 2006

Epävirallisesti tokoilemassa

Konsta, vanhus köppänä, pääsi sitten tänään näyttämään nuoremmilleen taitojaan. Samalla kävimme vaikoilemassa naapuriseuran uutta hallia ja tammikuun agi- kisoja ajatellen testaamassa hallin pohjan. Halli oli hieno kuplahalli, ei niin suuri kuin olin kuvitellut, mutta aivan sopivan kokoinen kisoja ajatellen. Pohja oli tekonurmea, joka näytti ja tuntui hyvältä.

Tokoilijoita oli mölli- ja alo- luokissa aika paljon, joten mulla oli aikaa valmistautua Konstan kanssa. Otin Konstan halliin jo möllien aikaan, jotta koira saisi puhaltaa pahimmat höyryt ennen kehään menoa. Pilli piipasikin aluksi aika paljon, mutta laantui loppua kohti kiitettävästi. Oman vuoron aikaan kuulin vain kaksi kimeää haukahdusta ja muuten piipaus oli poissa. Olin kyllä tosi tyytyväinen muutenkin Konstan suorituksiin. Paikallaolo 10, seuraaminen 9,5, maahanmeno 9, luoksetulo 7,5, seisominen 10, nouto 8, kaukokäskyt 10, hyppy 8 ja yleisvaikutelma 9,5. yht. 181p. Löytyi sieltä kuitenkin jotain korjattavaakin. Eteen tulemiset luoksetulossa, noudossa, ja hypyssä ovat huonot. Konsta istuu kauas ja vinoon. Vaihtoehtona on joko kiertää ongelma ja opettaa koira tulemaan suoraan sivulle tai yrittää korjata eteen tulemista. Täytyy miettiä ja pähkäillä asiaa.

Nyt talossa makaa neljä reporankaa, sillä kävimme tokojen jälkeen lenkillä Isonniemen upeilla mäkimaastoilla. Ulkona sataa kaatamalla vettä, joten taidan minäkin alkaa reporangaksi.

-Pia-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Konstalle hienosta tokotuloksesta! Kyllä se vanhuskin vielä osaa ja jaksaa. :)

-Minna

n-elikot kirjoitti...

Kiitos!

Vanhus on, aina silloin kun haluaa, hyvin vetreässä kunnossa :)

-Pia-