sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006

Kotisivujen väsäämistä

Olen tässä muutaman päivän väsäillyt tietoja kotisivuille, jotta saataisiin ne julkaisukelpoisiksi. Yllättävän kova homma keräillä tietoja ja tuloksia koirista eri lähteistä, kun en ole tuloksia kerännyt vuosien saatossa itselleni ylös. Ja erityisen rankaksi homman tekee se, että koiria on neljä ja kaksi jo eläkeikäistä. Vieläkin sivuilta puuttuu sitä sun tätä esim. Kampin näyttelytulokset, mutta ajan kanssa rakennellaan.

Niin, minunkin pitäisi väkertää koneella työhakemuksia ja CV:tä (katosivat muuten kovalevyn rikkouduttua koneestani) eikä näitä kotisivuja, mutta aina vaan kotisivujen osoite aukeaa ja mielessä pyörii erilaisia kehitysideoita.

Ainiin, sivuja voi katsella osoitteesta www.n-elikot.net . Jos jollain selaimella on ongelmia tai löydät sivuilta muita epäkohtia / kehitysehdotuksia niin laita viestiä vieraskirjaan tai osoitteeseen pia(at)n-elikot.net.

Tuhannet kiitokset vielä kotisivujen kokoonpanijalle Minnalle, jota ilman en olisi varmaan koskaan saanut sivuja aikaiseksi. Olen päässyt itse helpolla, kun ei ole tarvinnut kuin lisätä tiedot sivuille.

Mukavia lukuhetkiä!

-Pia-

1 kommentti:

Adeina kirjoitti...

Pienestä ne sivut ponnistaa ja kohta sitä huomaa, että aineistoa on ihan hirveesti ;) Kivaa, että teilläki on sivut.