sunnuntaina, lokakuuta 29, 2006

Talvi tuli

Perjantain ja lauantai yön aikana tuli Ouluun sitten kerralla talvi. Lunta pyrytti kerralla n. 25 cm. Siinä oltiin vähän aikaa ihmeissään. Kahlailtiin melkoisissa lumikinoksissa ja kaiveltiin varastosta autoharjaa ja lumikolaa, jotta päästiin liikenteeseen. Tänään oli upea ilma. Pakkasta pari astetta ja lumi narsku mukavasti kenkien alla, kun lenkkeiltiin koirien kanssa metsässä.Perjantai iltainen kahlailumme kinoksessa muistutti taas minua Mikin trimmaamisesta. Raukka ei töppöjaloillaan päässyt viittä metriä eteenpäin ettei kainaloissa olisi ollut nyrkin kokoisia lumipaakkuja. Tänään sitten Pasin avustuksella leikkasin Mikin turkin. Kaunis siitä ei todellakaan tullut, mutta jospa nyt olisi helpompi kulkea.

Saapa nähdä pysyykö vuorokaudessa tullut lumi maassa, vai sulaako yhtä nopeasti kuin tulikin. Olen ehdottomasti lumen pysymisen kannalla.

-Pia-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa upea kuva! Talvi saapui eilen meillekin, tosin lunta on ehkä vain 5cm. Mukavaa alkutalvea sinne suuntaan! :)

Kipa kirjoitti...

Toisilla sitä on jo täys talvi, meillä vielä melkeestä vihreetä ja pakkastakin on ollut vaan parina aamuna, loppuaika pysytään plussalla. Saa nähdä tuleeko tänään säätietojen lumipyry, länderit ainakin tykkäis ;o)

n-elikot kirjoitti...

Moi,

täällä pakkanen kirii jo -15. Se ei ole kovin kiva, sillä tiedettähän miten läntsyjä tollasella kelillä palelee :). Mukavaa talven alkua teillekkin.

-Pia-