perjantaina, lokakuuta 27, 2006

Metsästyskausi on taas alkanut

Kampin suuri huvi pääsi tänään irti oikein todenteolla, kun taivaalta satoi (saata vieläkin) isoja lumihiutaleita. Ensin ihmettelin, että miksi Kampi makoilee sängyllä pää ylhäällä ja katselee ulos. Ja kas, luntahan siellä satoi. Taisi siis laskeskella menetettyä metsästysaikaa. Pistin hyntteet niskaan, otin kameran mukaan ja ikuistamaan metsästystekniikkaa. Tässä tuloksia:


Kampilla on siis metsästyskausi aina kesällä, jolloin metsästetään sääskiä, kärpäsiä ja muita hörhiläisiä ja talvella on sitten noi hiutaleet. Isompiakin luonnoneläimiä on kokeiltu mm. jänistä, oravaa ja kerran jopa hirveä (onneksi ei saanut kiinni)!

Itselläni on ollut keskiviikosta lähtien aika kädetön olo, koska koneeni tilttasi. Kone aloitti käynnistämään windowsia, mutta sammui ennen kuin pääsi loppuun käynnistyksessä. Ja taas alusta käynnistyminen jne. Eilen asensimme siihen uuden käyttiksen ja alkoi pelittään. Mutta ei ongelmat siihen loppuneet. Modeemin ryökäle ei asentautunut ja sitä sitten tulee tänään serkkupoika katsomaan. Kyllä sitä on aika uutispimennossa jos ei pääse nettiin. Mulla on ollut vasta n. vuoden netti kotona ja tuntuu ettei voi enään olla ilman. Riippuvainen... minäkö??? En kai?!?!

-Pia-

Ei kommentteja: