sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Tonttuilua ja jotain muutakin

Eilen olimme viettämässä pikkujoulua seurakavereiden kanssa. Siitä onkin useampi vuosi kun viimeksi on noissa pippaloissa tullut käytyä. Paljon oli ihmisiä joita en tuntenut ollenkaan, ja sitten oli niitä kasvotuttuja, joiden koirat tietää, mutta joiden kanssa ei kuitenkaan ole koskaan tullut juteltua. Sainpa pikkujouluista yhden uuden tuttavankin, sillä Tokon MM -2 istui samassa pöytäseurueessa ja jatkoi iltaa kanssamme. Terveisiä siis Päiville, oli mukava tutustua! Niinhän siinä kävi, että ajauduin jostain kumman syystä viettämään jatkoja läheiseen bailu paikkaan. Ja voitte varmaan arvatakkin miksi tämä päivä on mennyt suurimmaksi osaksi lepäillen . En kyllä tiedä miksi myös Pasin päivä on ollut jopa vaisumpaa kuin minun, sillä Pasi oli kuskina... tauti on kait tarttuvaa.

No mutta sitten koira-asioihin. Lauantaina kerrettiin käymään myös treenaamassa. Ensin vedettiin Vilmalle ja Minnalle treenit. Pasi otti pitkästä aikaa myös Hugolle treeniä. Hugo kävikin aivan kuumana, ja siitä johtuen rimat kolisi. Kontaktit kuitenkin menivät hyvin.

Harjoittelin Kampilla persjättöjä sekä pujottelun sisäänmenoja umpikulmasta. Sisäänmenoihin olin tyytyväinen, sillä putken suu oli TODELLA lähellä pujottelun aloitusta, eikä koira mennyt kertaakaan putkeen. Persjätötkin meni ihan hyvin, siihen nähden etteivät ne ole minun parhaita puoliani.

Jäämme odottelemaan viikon alkua ja uutisia siitä, tuoko posti kuoren, josta selviää tuleeko arkeeni uutta sisältöä pikapuolin. Virkistävää viikon alkua!

-Pia-

Ei kommentteja: