torstaina, joulukuuta 07, 2006

Lähes MM -tasoa :-D

Eilen vietimme itsenäisyyspäivää epävirallisten merkeissä. Olin ensimmäiset radat töissä, koska oli meidän ryhmämme vuoro järjestää kisat. Pasi meni Sentalla ja Hugolla 1-luokan radan, jotka meni molemmilla muuten hyvin, mutta taisi molemmat karata A:n kontaktilta.

2-3 -luokan radalle osallistuin Kampilla ja Pasi meni radan Sentalla. Rata oli haastava... kuulemma alku maxien mm -radasta, jossa suomalaiset olivat tehneet virheitä.


Jännitin itsekkin tuota alkua, että miten saan koiran putken (nro 4) kauimpaan päähän, enkä vie sitä puomille tai putken väärään päähän. Ihan hyvinhän se meni ja oikeestaan koko rata meni tosi hienosti. Olis ollut virheetön rata, mutta otin reenin kannalta ja palkkasin Kampin puomille. Lähdettiin muuten toisena ja näyttäs siltä, että lähtö alkupäässä on Kampille tosi hyvä.

Pasille ja Sentalle rata oli todella haastava. 2. ja 3. hypyn välillä oli pyörimistä, eikä Pasi meinannnut saada Sentaa millään 3. hypylle. Okseri meni loistavasti ja siitä pujotteluun asti hienosti. Pujotteluun meni väärin sisään, mutta loppu meni hienosti.

Viikonloppuna kisataan taas. Kampi menee 4 kisaa, samoin Senta ja Hugolle startteja kertyy 2 kpl. Tiedossa on hulina viikonloppu, kun Senta liittyy n-elikot -lauman jatkeeksi, koska "pikkusisko" Ruska lähtee Messariin. Onnea Katjalle ja Ruskalle näytelmiin ja kaikille muillekkin, jotka sinne on menossa.

-Pia-

Ei kommentteja: