sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Hyvää Uutta Vuotta!

Kampilla ei aivan mennyt nappiin vanhan vuoden loppu. Viime tiistaina kävimme sulattelemassa kinkkuja agitreeneissä ja menin Kampin kanssa yhden pätkän. Treenin lopussa Kampi vinkas ja alkoi nilkuttaan. Loppu päivän nilkutti vasenta etusta, mutten löytänyt siitä mitään erikoista. Kampi oli levossa kolme päivää, ja kaikki näytti hyvältä. Naapuriseuralla oli epäviralliset eilen ja päätimme lähteä kokeilemaan uuden hallin pohjaa. Menin Kampilla aloittelevien radan, jossa ei ollut kontakteja eikä pujottelua ja hypyt olivat matalalla. Kaikki meni hyvin, kunnes jäähyttelyn jälkeen huomasin Kampin taas nilkuttavan. Jätimme toisen radan väliin. Nilkutus paheni kotiin tultaessa ja vieläkin nilkuttaa ajoittain. Vaiva näyttäs olevan etusessa jossain lapaluun kohdilla, mutta on vaikee sanoo, kun ei arista mitään. Yritän saada ajan osteopaatille, mutta jos ei sekään auta niin tilaan sitten ajan lekurille.

Eikä tähän Kampin epäonni loppunut. Tämä on Kampin 5. uusivuosi ja ensimmäisen kerran pelkää ihan tosissaan raketteja. Ei auttanut vaikka olemme 15 km päässä Oulun keskustasta aivan maalaismaisemissa. Pauketta on kuulunut klo 18 lähtien, mutta hyvin vaimeasti. Aikaisempina vuosina ei ole reagoinut mitenkään paukkeeseen ja nyt läähättää sängyn alla. Harmittaa, kun en ole mitenkään varautunut tilanteeseen ja nyt koira joutuu kärsimään.

Kaikesta tästä murheesta huolimatta toivotamme teille kaikille oikein riemukasta Uutta Vuotta ja onnea tuleviin koitoksiin!

-Pia ja Pasi

Ei kommentteja: