lauantaina, toukokuuta 17, 2008

Kampi 7 vee!

Eipä ihan uskois, että toi Kamppuri täyttää jo seiska vee. Ihan käsittämättömän nopeesti on aika mennyt. Ens vuonna jo vetsku, heh! Kampi on kaveri, joka on mut saanu rakastumaan tähän rotuun. Kampi raasu on joutunut mun koekaniiniksi, kun olen opetellut ymmärtämään sen ajatuksen juoksua. Nyt tunnen sen jo kuin omat taskuni (voisin väittää). Tiedän mitä sen pääkoppa kestää ja miten toimin jossain vaikeissa tilanteissa. Sen vekkuli katse, kun se miettii mitä sille haluan opettaa, on vailla vertaa. Isot tummat silmät vaan näkyvät kulmakarvojen alta ja aivot selvästi käyvät kahtasataa :).



Kampin myötä olemme saaneet myös monia ihania uusia ystäviä. Kasvattaja niistä varmasti meille tärkein. 7 vuotta ollaan vaihdettu kuulumisia, joka toisaalta tuntuu aika uskomattomalta. En ole laskenut kuinka monta kertaa ollaan Kipalassa käyty ja mökissä saatu nukkua, mutta jokaisessa kasvattitapaamisessa ollaan 7 vuoden aikana käyty. Tapaamiset on meille yks kesän kohokohta, sillä on ihanaa nähdä "sukulaisia", vaihtaa toisten kanssa kuulumisia ja aina on ollut jotain mielenkiintoista ohjelmaa. Kiitos Kipa, että jaksat tapaamisia järjestää!

Nyt sitten vaan olisi enää yksi toivomus... että saataisiin ensi vuonna viettää Kampin synttäreitä iloisemmissa merkeissä! 15. päivähän tuli vuosi Hugon kuolemasta, joten kahteen vuoteen ei olla iloisissa merkeissä Kampin synttäreitä juhlittu. Kampi saa onneksi nauttia lahjastaan. 4 agirataa edessä! Onnea hauska kaveri!

-Pia-

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kampille myöhästyneet synttärionnittelut ja tusinan verran vuosia vielä lisää!

-Minna ja kumppanit

Sanna kirjoitti...

Onnea veli verraton! Pian nähdään!

Hugo & co.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea Kampille! Ja monia monia vuosia vielä lisää!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea Kampille ja vielä ainakin tuplasti lisää ikää!

Maria kirjoitti...

Numeroitahan ne, mutta tähdätään sitten isoihin numeroihin. Ja nuoreen varteen! Onnea velipojallekin :)

Taija & Astra