tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Läntsymestaruus ja ell reissu

Tässäpä tiiivistettynä menneet tapahtumat ja kuulumiset.

Lohja/Janakkala reissu takana päin. Reissu oli älyttömän mukava, mutta tietysti aika raskas. Muutama mutkakin matkassa oli, mutta nyt en niistä jaksa kirjoittaa. Lauantain kisat eivät menneet aivan "putkeen". Eka radalta 15 riman pudotuksina ja toiselta radalta hyl en enää muista mistä.

Sunnuntaina oli sitten ne länderimestaruuskisat, johon osallistui peräti kaksi maxi -länderiä. Vähiin ovat maxit käyneet. Kampihan sen sitten voitti, sillä vastus Repa hylkääntyi ekalta radalta. Kampin eka rata oli alussa oikeen mallikkaan näköistä, mutta loppua kohden ote hieman herpaantui. Siihen nähden, että hetkeä aikaisemmin oli ukkonen jyrähdellyt, Kampi pystyi toimimaan varsin mallikkaasti. On sillä agilla vaan ihmeellinen voima. Toinen startti oli huomattavasti tsäpäkämmän ja tarkemman näköistä menoa. Kampikin oli oma itsensä, vaikka taivaalta satoi rankasti vettä. Yksi riman pudotus tältä radalta ja molempien ratojen yhteistulos 15. ONNEA PASI JA KAMPI!!!!

Itse heiluin kameran kanssa kisoissa. Huh, olipas siinä urakkaa kerrakseen. Harmittaa ihan vietävästi, kun moni hyvä kuva tärähti yksinkertaisesti taidon puuttuessa. Opin ainakin arvostamaan todella agikisoissa kuvaavia. Ei ole ihan maallikon hommaa, ei. Muutamia kohtuullisia kuvia sain ja laitan ne esille, kunhan ensin saan ne käsiteltyä. Pahoittelen jo etukäteen sitä, ettei varmastikkaan kaikista länderikisaajista ole onnistuneita kuvia.

Olipa mukava nähdä länderiporukkaa kisoissa ja vaihtaa kuulumisia. Monelle tutulle nimelle löytyi kasvot. Avartava reissu siis siinäkin mielessä. Suuret kiitokset Kipalan porukalle taas meidän majoittamisesta ja muonituksesta! Tuli taas päivitettyä monet kertomatta jääneet kuulumiset. Kuukauden päästä kohtaamme pentutapaamisen merkeissä!

Ja hyvien uutisten päälle kerron huonot uutiset. Konsta ei ole oikein kunnossa. Toissa viikolla huomasin Konstan selässä peukalonpään kokoisen karvattoman kohdan, josta oli nahka rikki. Luulin sen olevan Hotspottia, joka on ainakin collielle yleinen vaiva. Hoidin sitä "ohjeiden" mukaisesti, mutta pian huomasin, että paikkoja on muuallakin. Eilen kun haimme Konstan hoidosta rupisia haavoja oli pitkin selkää alkaen hännän päästä ja jatkuen päälaelle. Soitin tänään ell:lle ja sain ajan tälle päivälle. Toivottavasti selviää mikä paappaa vaivaa ja saadaan siihen hoito.

-Pia-

4 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Onnittelut mestaruudesta Kampille ja Pasille tätäkin kautta!

Konstalle peukkuja koko meidän jengin voimin!! Toivottavasti syy vaivaan selviää ja hoito puree sukkelaan.

Anonyymi kirjoitti...

Valtavat suosionosoitukset lähtevät täältäkin Kampi The Rotumestarille sekä "F1" kuski Pasille ja tietty valmentaja-Pialle:)

Konstalle toivomme parasta ja paranemista,toivottavasti syy ja hoitokeinot löytyvät!

Anonyymi kirjoitti...

Superonnittelut Superagilitymestari-velipoika Kampille ja tietty taustatiimille. :D

Tsemppiä ja voimia Konstalle, toivottavasti saitte selville syyn. Pikaista paranemista paapalle!

t: Hugo the auringonpalvoja ja muut

P.S. Pian nähdään!

n-elikot kirjoitti...

Kampi taustajoukkoineen kiittää kaikkia onnitteluista :D!

Konsta kiittää myötäelämisestä! Paappa on nyt jo paljon virkeämpi.