perjantaina, toukokuuta 30, 2008

Tokoilua ja liitelyä

Taas on koittanut perjantai ja ihana, toivottavasti lämmin, viikonloppu edessä. Sitä ennen kuitenkin vielä yksi iltavuoro töissä. Blääh, harmittaa tällaisina aurinkoisina päivinä lähtä neljän seinän sisälle illaksi.

No, tokoiltu ollaan aina aamusella, ennen kuin päivä kerkeää kovasti kuumeta. Tosin tänään oli jo tosi lämmin avoimella kentällä ja koirat jo valmiiksi läähättivät lenkistä. En sitten kauheesti viittinyt niitä rassata. Kampi ja Miki lähinnä temppuilevat. Olen opettanut Kampille peruuttamista, joka alkaa jo sujua hyvin. Tarkkana saan olla kyllä palkkauksen kanssa, sillä herkästi Kampi istuu. Jos palkkaan vahingossa istumisesta, niin sitä sitten tarjotaan tovi.

Vipun seuraaminen on jo ihan hyvällä mallilla. Kovin kiinni se on jalassa, mutta en ole siihen puuttunut millään lailla. Parempi, että on kiinni, kuin hiippaille takana. Käännös oikealle menee tosi hyvin, mutta se ikuinen vasen. Aivan surkeaa! En osaa tehä sitä, enkä opettaa koiralle ollenkaan. Se onkin nyt jäähyllä niin kauan, että joku sen meille opettaa.

Nouto on ihan hyvällä mallilla. Vauhdista Vipu tulee jo kapulan kanssa sivulle. Nyt pitäs keksiä vielä keino pitää kapulaa hieman kauemmin suussa.

Vielä on paljon kaikenlaista opeteltavaa, kuten liikkeestä maahanmeno, jota ei olla treenattu vielä ollenkaan. Tarvis tehä treenisuunnitelma, mutta kun olen niissä niin huono. Kiva mennä kentälle ja miettiä siellä vasta mitä tänään ottas :).

Pasi on liidellyt Kampin ja Vipun kanssa iltasella. Eilen sain sellaisen puhelun, etten muista olenko koskaan aikaisemmin sellaista saanut. Oli niin onnellinen mies puhelimen toisessa päässä, kun Kampin kanssa oli treenit menneet niin hyvin. Kampi oli siis taas peruutuspaikalla ActiveDogin treeneissä. Kyllä siis voi kiittää Mikkoa, kun potkii Pasia persuuksille ja antaa myös paljon varmuutta, jota Kampin ohjauksessa tarvitaan.

Että sitten tällainen viikko. Toukokuu kohta takana ja ylihuomenna ollaan jo kesäkuussa. Nyt sitten vaan nauttimaan kesän lämmöstä, vaikka lomasta ei tietoakaan.

-Pia-

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

http://hulahulan.vuodatus.net/

Hihi.. jos Oikeesti haluat neuvoja tokossa, niin kysäiseppä Riikalta, varmasti mielellään auttaa. Sano multa terkkuja! :D

t: Sanna & Hugo