sunnuntaina, toukokuuta 11, 2008

Ei mee hyvin

Viikko on ollut täynnä huolta Konstan tilasta. Pari parempaakin päivää joukkoon on mahtunut. Välillä Konsta on jopa tuonut lenkillä keppiä heitettäväksi, mutta jaksaminen on loppunut lyhyeen. Kokeiden tulokset saimme torstaina ja tulehdusarvot olivat korkeat, mutta maksa- ja munuaisarvot normaalit. Nyt sitten odotellaan kilpirauhaskokeiden tuloksia tiistaihin asti. Tuntuu että tiistaihin on ikuisuus, sillä tänään Konstan tila on taas huonontunut. Jokainen tunti ja minuutti tuntuu liian pitkältä ajalta katsoa Konstan väsyneitä silmiä. Iho on mennyt karmean näköiseksi. Jatkuvasti löydän uusia vereslihalla olevia paikkoja eikä niihin tunnut tehoavan mikään. Olo on todella voimaton tämän sairauden edessä. On aivan hirveää katsoa, kun toinen on kipeä ja äärimmäisen väsynyt eikä ite voi oikein tehdä mitään. Eilen ja tänään ei ole oikein enää ruoka maistunut ja tänään Konsta oksensi kaikki lääkkeensä. Nyt illalla kuitenkin söi pienen annoksen helposti sulavaa ruokaa kädestäni.

Toivon todella, että tämä olisi kilpirauhasista johtuvaa. Ainakin lääkkeet löytyisivät siihen ja voisi olla toivoa vielä paremmasta huomisesta. Aikaa ei ehkä ole enää paljon, joten toivottavasti syy noihin vaivoihin löytyy äkkiä.

Kaikesta tästä murheesta huolimatta Vipu toivottaa Chili äidilleen, Kampi Aasa äidilleen ja Miki Veera äidilleen Hyvää äitienpäivää!

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Konsta-parkaa.. Toivottavasti vanhus jaksaa ja syy vaivaan löytyy! Sekä lääkkeet siihen myös.

Tsemppiä Konstalle ja jaksamisia teille!