maanantaina, toukokuuta 26, 2008

Elossa ollaan

Hups, siinähän vierähti melkiistä viikko, etten tänne mitään kirjottanu. Viime viikko oli tasasen tappavan kiireistä koko viikko. Tiistaina oli Vipun liidot. Kyllä on pikku kaveri kehittynyt huimasti. Se painaltaa niin tomerana ja kuuntelee Pasia tosi tarkkaan. Ekaa kertaa kuulin sen jopa vokisevan radalla. Liekö nyt alkaa syttymistä tähän lajiin tapahtumaan?

Keskiviikkona oli Kampin treenit. Kampi sai ratatreenin lisäksi teho a-treenit... ja kyllähän se treeneissä osaa. Nyt vaan pitää muistaa vaatia tekemään aina kisoissakin. Torstaina Kampi pääsi peruutuspaikalle Activedogille treenaan. Wau, mikä taika Mikolla on Pasin asenteeseen. Kyllä oli ihan eri mies noissa treeneissä kuin edellisissä kisoissa. Oikein tsäpäkkää ja hyvää käskytystä. Pitäs kyllä saada Kampikin tuonne treenaan vakituisesti... jos vaan joku taikos lisää kahisevaa. Noista treeneistä kiiruhdettiin jäähdyttelylenkin jälkeen oman seuran kentälle vetämään treenejä. Siinä välissä kerettiin kuitenkin Vipulle ottamaan a-treeniä ja uskaltauduttiinpa kokeilemaan ekaa kertaa kokonaista pujottelua irti. Pari eka kerran höseltämisen jälkeen Vipu jaksoi malttaa kiertää loppuun asti. Vipullehan on nyt opetettu pujottelu vinokepeillä. Ollaan aina oltu perinteisen käsiohjauksen kannalla, mutta nyt on täytynyt käsitystä hieman muuttaa. On niin helppoa, kun ei tarvitse päästä siitä käsiohjauksesta pois ja Vipu on joutunut itse ajattelemaan pujottelun idean.

Perjantaina treenailtiin Vipun kanssa tokoryhmässä, mutta viikonloppu meni koirilla aika lailla rennosti. Itse käytiin lauantaina katsomassa luonnetestejä. Tai siis Jenssin luonnetestiähän me sinne mentiin kannustamaan ja katottiin sen jälkeen yks rotikka. On se vaan älyttömän mielenkiintoista mitä kaikkee tuomarit koirista näkevätkään mitä maallikko kentän reunalta ei näe. Ehkä joku päivä mekin Vipun kanssa uskaltaudutaan, mutta ei vielä ainakaan ensi vuonna.

Pasilla olli kiire luonnetestistä shelttikerhon järjestämään Mätsäriin tuomariksi. Pasi oli saanut arvostella lelukoirakilpailua :-D ja pentuja. Itte en ollut paikalla, joten en siitä kerro sen enempää.

Tässäpä nämä viikon hurjimmat uutiset. Kuviakin olisi ollut sunnuntain lenkkeilystä, mutta nyt on jo valmistautumisessa töihin niin kiire, että laitan sitten joku toinen päivä.

-Pia-

Ei kommentteja: