maanantaina, maaliskuuta 17, 2008

Ystävät yllätysvierailulla yökylässä

Vipun sisko Kuje "perheineen" Tampereelta oli tullut viikonlopuksi Ouluun Adeinan vanhempien kotiin. Lauantaiksi sovittiin lenkkeilyä porukalla. Lenkille olisi siis lähdössä 6 urosta ja 1 narttu. Ennakkoon lenkin onnistuminen vähän mietitytti. Ajettiin Adeinan kodin pihalle ja annettiin osan koirista vähän tutustua toisiinsa. Ja kun oltiin lähtöä tekemässä niin sattui se mikä on joskus meillekin sattunut. Toinen laittaa oven kiinni ja toinen huomaa, ettei avaimet olekaan taskussa. Vara-avaimia ei tietenkään ollut missään ja Adeinan vanhemmat tulisivat vasta sunnuntaina kotiin. No, hetki pihalla mietittiin ja pähkäiltiin tilannetta, kun hoksattiin, että meillähän on tilaa. Juu, ei meidän reilun 60 neliön kaksioon ihan 7 koiraa ja 4 ihmistä mahdu, mutta me suunnattiinkin omat kamat Pasin kotiin "maalle".

Lauantain lenkki meni tolla laumalla ihan kivasti. Jopa kaikki saivat juosta metsässä irti. Vipu kävi vähän haastamassa nuorempaansa, 8 kk ikäistä seropi Elmeriä, mutta onneksi Elmeri ei osallistunut haasteeseen. Oi, että Elmeristä tulikin Hugo elävästi mieleen. Jotenkin niin samanlaisia elkeitä ja tapoja. Tosi hauska kaveri!

Sunnuntaina lenkkeiltiin toiseen kertaan samalla kokoonpanolla. Murkku -Vipu oli päättänyt taas ottaa mittaa Elmeristä... tällä kertaa remmi tuli kaulaan ja loppulenkin Vipu saikin olla talutusnuorassa. Kampi taas oli Mamin pikku enkeli ja kulki tosi mallikkaasti koko matkan.

Kuviakin tuli otettua, mutta säät eivät todellakaan suosineet kuvauksia. Muuten kyllä kelit olivat kivat, mutta ei kuvia ajatellen. Harmaata ja hämärää. Tietysti kun oltiin käyty pitsalla ja toivotettu Adeinalle ja Helluselle hyvää loppulomaa niin aurinkokin alkoi paistamaan.

-Pia-


Onni -glenni lelu suussa


Elmeri ja Onni vetopuuhissa


Kuje ottaa rennosti


Vipun ja Kujeen keppileikkejä


Välillä toisinpäin


Hyökkäys


Ota nyt tää, ota!!


Sisarukset Kuje ja Vipu


Kaunis Kuje poseeraa

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Upeita koiria, upeita kuvia! Sulla on mielettömän hyvä kamera! :D

Terveisiä täältä itärajalta, metrihangen keskeltä!

Sanna & Hugo, jotka yrittävät epätoivoisesti valmistautua pääsiäisnäyttelyyn... Miten se menikään, että vaan lahjattomat reenaa... :DDDD