maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Potilas voi hyvin

Konsta on toipunut hyvin aamupäivän leikkauksesta. Aluksi vointi oli hyvin huteraa, kuten arvata saattaa. Liikkeelle oli kuitenkin päästävä nopeasti ja sitten ryömittiin kun takapää ei pitänyt. Nyt ollaan jo käyty ulkona pikku lenkillä ja jo melkein jalkakin nousi. Harmi kun nyt tuli nuo liukkaat kelit... saa olla Konstan kans tosi varovainen.

Onneksi on tuo kepo -Pasi, jonka tehtävänä on huolehtia toipilaan hyvinvoinnista silloin kun olen töissä.

-Pia-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paranemisia Konstalle! On tosiaan rasittavaa, kun on taas näitä "ihanan" liukkaita kelejä :(

Anonyymi kirjoitti...

Paranemisia Konstalle, kyllä se siitä. Ja myöh. onnentoivotuksia ihanalle Miki-herralle, ei uskoisi että 12-vee on mittarissa;) Sait sit lopulta sen kameran, eikös ole mukava kapistus! Hyviä kuvia olet jo saanut otettua!
Terkuin Senta&Ruska kotijoukkoineen

Anonyymi kirjoitti...

Konstalle pikaista paranemista! Ja Vilmalta terveisiä, että Konsta on edelleen Vilman rakas, vaikka pallit on nyt pois. ;)

Ja synttärisankareille vielä yhteiset onnittelut! Kyllä on komeita nuoria ja vanhoja herroja teillä. Monia vuosia vielä lisää teille toivottaen,

Penni ja Vilma + muut

n-elikot kirjoitti...

Miki kiittää onnitteluista ja Konsta on parantunut tosi hyvin. Onneksi pahimmat liukkaat nyt hellitti. Pääsee ihan kohtuudella liikkeelle.

Katja, eihän siitä kameran hankkimis pakkomielteestä päässyt millään muulla tavoin, kuin toteuttamalla sen. Kivahan tolla on kuvia ottaa, kun hyviä kuvia tulee helposti.

Minna, Konstalta sellasia terkkuja Vilmalle, että millon nähdään lenkin merkeissä?