torstaina, maaliskuuta 20, 2008

Sairauslista pitenee

Jottei vaan pääsis toi sairauslista lyhenemään, niin Pasi käytti eilen Mikiä ell:ssä. Miki on jonkin aikaa vingahdellut vaihtelevista asioista: Pannan laitossa kaulaan, tavaroiden kantamisesta jne. Muuten sen vaivoja ei ole kyllä huomannut. Syö normaalisti (ottaa ehkä makupalan hieman sievemmin kädestä) ja on muutenkin ollut oma rauhallinen itsensä. Huomattiin, että tavallisesti innosta haukkuva Miki on lopettanut haukkumisen kokonaan. Katsaus suuhun paljasti, että jonkinlainen tulehdus on kyseessä. Miki sai ell:stä antibiootit tulehdukseen ja uuden ajan hammaskiven/hampaiden poistoon. Saapa nähä tuleeko Mikistä hampaaton kaveri, etuhampaat kun on poistettu jo n. 3 vuotta sitten.

Niin ne nuo vanhat koirat saavat aina yllättäviä vaivoja riesakseen. Miki tosin on ollut koko elämänsä muuten tosi terve. Hammaskalustoa vaan on rempattu. Kampi on nyt ainut laumasta, jota ei ole tämän vuoden puolella ell:iin kuskattu. Toivottavasti ei hetkeen tarviskaan *koputtaa puuta*.

Vipu kävi tiistaina liitokurssillaan. Rata oli näyttänyt suurin piirtein tältä (piirretty Pasin paperiversiosta, ite en ollut paikalla):Eka oli menty numeroidut (1-6) kohdat ja sitten kirjain (A-F) kohdat. Lopuksi oli menty koko rata niin, että hyppy nro 6 oli jätetty pois. Viimeisellä pätkällä oli ollut ongelmia päästä koiran edelle viemään hypyltä B putkeen C. Sekin oli onnistunut, kun Pasi ei ollut saatellut Vipua niin pitkälle hypylle A. Pussi oli tuottanut myös jonkin verran ongelmia. Meidän hallilla on niin huono pussi tällä hetkellä, joten sitä ei olla paljon pystytty ottamaan.

Nyt valmistautumaan iltavuoroon... ja sitten pääsiäisen viettoon.

-Pia-

Ei kommentteja: