maanantaina, maaliskuuta 31, 2008

Tää on niin Kampin tuuria

Viikonloppu meni hevosen kakkia haistellessa. Ensin lauantaina oltiin kolmen kisan verran töissä kisamaneesissa ja sitten sunnuntaina oli Kampin vuoro startata kolmen kisan verran.

Pari eka kisaa oli agiratoja. Aivan hyvän näköistä menoa parilla oli. Rimoja ropisi jonkun verran ja toiselta radalta tuli harvinainen A:n kontaktivirhe. Milloin lie viimeksi tehny kontaktivirheitä?

Viimeinen rata oli hyppis. Alku oli tosi hienon näköistä. Tiukat käännökset ja kaikki rimat pysyivät ylhäällä. Puolessa välissä alkoi oikein itteäkin jänskättään, kun rata oli niin hyvän näköistä menoa. Sitten lähetys viimeiseen putkeen ja enään viiden esteen "loppusuora". Mitä hittoa? Pasille iski putken kohdalla blackout, pyöri vain kuin väkkärä etsien omaa paikkaansa. Mitäpä se koira siinä välissä kerkeis tehä, kuin tulla putkesta ulos ja mennä selän takaa seuraavan esteen. Eka tietty harmitti sikana meitä molempia, mutta nopeesti harmi kyllä katosi. Oli se siihen asti vaan niin hienon näköistä. Liekö noihin hylkyihin jo turtunut, kun ei ne enää tunnu oikein missään. Ja tietty pää asia, että koiralla on kivaa. Hyllyistä viis!

Saatiin kisoissa vinkki uudesta osteopaatista, joka samalla myös hieroo lihaksia. Aateltiin kokeilla sitä Kampille, jospa siitä olisi apua jumeihin. Kiitos Tiina vinkistä!

-Pia-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmitus :( On teillä kanssa tuuria mutta agi on niin helekutin pienestä kiinni...

Mites Kampin jumien tilanne on?. Me oltiin tänään taas hyvässä hoidossa ja kaikki oli aika hyvin. Duon vanhat kohellus vaivat on toistaiseksi selätetty :) Jos joskus tuutte etelään niin suosittelen Leena Piiraa. Tietääkseni hän tekee keikkaa myös pohjoiseen mm. hoitaa Aaltosten koiria.

n-elikot kirjoitti...

Piira on täällä pohjoisessakin aika "kuuluisa" ja jos Rauma/Turku on jossain vaiheessa suunnitelmissa, niin tarkoitus olisi käyttää Kampi Piiralla.

Maanantaille saatiin Kampille aika käsittelyyn. Katsotaan sitten mitä uusi osteopaatti sanoo. Mukava kuulla "vieraan" ihmisen kommentteja Kampin voinnista.

-Pia-