sunnuntaina, huhtikuuta 06, 2008

Ei paljon mitään ja vaikka mitä

Nyt täytyy kyllä kirjoittaa, etten ole viikkoon tehnyt koirien kanssa mitään. En siis mitään!!! Ei tokoa, ei tempun temppua, mutta kiirettä on silti pitänyt. Kaikki aika on mennyt äidin juhlia järjestäessä ja töissä. Toki aikaa olisi voinut järjestää myös koirille jos olisi jaksanut/viittinyt, mutta veto on ollut täysin pois. Nyt on kuitenkin kivat juhlat juhlittu ja univelat nukuttu pois joten lupasin koirille, että ensi viikolla otetaan kaikki tekemättömät päivät takaisin. Ilokseni huomasin, että läheinen kenttä on keskeltä jo kuiva, joten eiköhän meidän iloinen tekeminen kantaudu sieltä naapureiden iloksi/harmiksi ensi viikolla.

Vaikka ite en olekkaan koirien kanssa mitään puuhaillut, niin ei ainakaan nuoriso ole toimettomaksi jäänyt. Pasi aloitti Vipun kanssa tiistaina Active Dogin jatko3 -kurssin jota on 5 kertaa. Kampi on päässyt useammin kuin normaalisti tällä viikolla treenaamaan. Ensin keskiviikon normi treenit ja viikonloppuna vielä Juha Oreniuksen oppeihin. Sunnuntaina pääsin katsomaan näitä treenejä ja kyllä siellä porukka sai koko rahan edestä treenata. Pasiltakin löytyi kunnon tsemppi päälle, vaikka kiemurat eivät menneetkään ihan nappiin. Mistä sitä sais itellekkin sellasen auktoriteetin, että pystyis "piiskaamaan" toisen huippusuorituksiin??

Huomenna on Miki -raasun suunhoitopäivä. Saapa nähä, saako hampaat jäädä suuhun, vai viedäänkö viimeisetkin. Toivotaan taas parasta, että kaikki menisi hyvin. Kampille on tiedossa huomenna specialhoitoa, kun oikein kotiin tulee osteopaatti. Toivotaan, että siitä on apua.

Nyt tää lähtee nukkuun! Öitä!

-Pia-

Ei kommentteja: