torstaina, huhtikuuta 24, 2008

Lääkärissä

Eilen oli Vipun ell päivä. Ei tee kovin hyvää Vipun ell kokemukselle, kun joka kerta ultrataan. Nytkin kun mentiin, niin odotushuoneessa alkoi tärinä ja syliin kapuaminen. Edellis kertojen epämiellyttävät ultraus kokemukset olivat siis muistissa. Mutta olipa mukava tapaaminen odotushuoneessa, kun vanhempi nainen tuli kyselemään, että onko tuo länderi. Naisella oli ollut 70 -luvulla länderi nimeltä Niina Oululaiselta kasvattajalta. Kennelnimeä hän ei muistanut ja saattoipa olla, että kennelnimeä ei ollutkaan. Nainen kertoi monta hauskaa tarinaa koirastaan samalla kun katseli Vipua.

Toimenpiteenä oli taas ultraus. Eipä kovin ihme, että Vipu ei ultrauksesta tykkää. Kaks ihmistä pistää toisen selälleen pöydälle ja pitelee jaloista kiinni ja ell työntää "mönjää" mahaan ja sitten tuijotetaan ruutua. Ei ainakaan hauskaa olis itestäkään. Nyt ultrassa näkyi selvästi kiteitä, kun viimeksi se oli hyvin hiekkamaista. Hoidoksi saatiin sama mikä viimeksikin. Antibiootit ja kide -ruokaa.

Että sellainen käynti tällä kertaa... eiköhän tää taas tästä ala suttaantuu.

-Pia-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Duo koko tänään Viput eli ketaraat oikoisena pöydällä ja kohdun ultraus. Onneksi oli puhdas... Saatiin kuitenkin kahen viikon antibiootti kuuri :( Oli jotain emätintulehduksen alkua joten se niistä kisoista ja menoista!

Samalla pienen miehen korvat tutkittiin ja poika sai kahden viikon kortisoni korvatipat eli karenssia toukokuun loppuun... Se niistä tokokisoista :P

Anonyymi kirjoitti...

siis koki ;D