torstaina, huhtikuuta 17, 2008

Pikku, pikku tuholainen

No, nyt voi sanoa, että meillä asuu pieni remppareiska. Tiistaina kun palasin iltavuorosta kotiin, ihmettelin pieniä puupalasia lattialla. Olivat niin pieniä, ettei Pasi ollut niitä edes huomannut. Makkarista löysin sitten vähän isomman siivun puuta, jossa oli valkoista maalia. Tein hetken salapoliisin työtä ja jäljet päätyivät makkarin ovenpieleen. Sievästi siitä olit siivuja nakerrettu. Liekö ollut asialla tuo nuorimmainen??? Ei ehkä kauheesti tarvi muita epäillä. Heti näyttää Vipuun vaikuttavan, kun päivällä ei kerkeä koirien kanssa touhuta. On muka kaikkee kotitöitä ja sellasta turhanpäivästä, ja kakara päättää alkaa omatoimiseksi. Keskiviikkona, kun kerkesin käymään pitkän lenkin aamulla ja tokoilemaan kaikkien kanssa erikseen, niin eipä ollut jälkeäkään mistään tuhoista.

En sitten tiedä pitäisikö se portti alkaa taas hommaamaan, jotta Vipu saisi puuhastella olohuoneen puolella omiaan. Voisi laittaa tekemistä sille päiväksi, kun se sitä niin näyttää kaipaavan. No, katellaan keksiikö "reiska" muuta remontoitavaa, vai tyytyikö tuohon.

Tänään ollaan kans lenkkeilty upeassa säässä. Käytiin metsässä reilun tunnin lenkki ja tokoiltiin sisätiloissa. Nyt ainakin kaikki tursottaa ympärilla hyvin tyytyväisinä.

Juväshyvän näyttely lähenee... vielä on Vipussa trimmaamista. Perspuoli pitäisi vielä siistiä, ja sitten alkaa näyttämään hyvältä. On noilla kahella vaan niin erilainen karva. Vipulla on huomattavasti pehmeempää ja tiukemmin kiinni. Siksi se ei kait liiemmin tykkääkkään trimmaamisesta. Näyttelyharjoituksissa ei olla käyty sitten Kajaanin näyttelyt. Ei vaan ole muistanu koko juttua ja Jyväskyläkin tuli eteen vähän yllättäen. Hieman jänskättää, että miten menee, mutta onneksi ei tartte olla ite kehässä :).

Vaikka ulkona paistaa komeasti aurinko, niin mun on lähettävä päiväksi sisätiloihin. Blääh! Onneksi sentään koirat saavat nauttia keleistä Pasin kanssa muutaman tunnin päästä.

-Pia-

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Pipu otti ja haastoi velipoika Kampin totuuskisaan, kun ei Kampi-totuuksia löydetty :)

Taija & Astra

n-elikot kirjoitti...

Kampi kiittää siskolikkaa haasteesta ja vastaa siihen jossain vaiheessa.