perjantaina, maaliskuuta 14, 2008

linssiluteilua + kaikkee muutakin

Tänään oli oikeen kivan aurinkoinen keli... siis oiva keli kaivaa kamerakapistus esiin ja lähteä pienelle kuvaussessiolle. No kuvat ovat mitä ovat, sillä vielä on aivan liian tuoreessa muistissa vanhan kameran käyttöohjeet ja niitä sitten kovasti yritän tähän uuteenkin soveltaa. Saa sitä sitten aina ihmetellä, että miksi myöhästyy pahoin hyvistä hetkistä. Noh, eiköhän sitä joskus opi...

Konsta on toipunut hyvin leikkauksesta. Tavallista väsyneempi se ehkä kuitenkin on. Sen huomaa lähinnä lenkkeilyssä, että jalka ei nouse yhtä reippaasti kuin ennen.

Itekki olen ollut nyt extraväsynyt. Liekkö neljän viikon 4.30 herätys tehnyt tehtävänsä vai onko jotain kevätväsymystä, mutta päikkäreittä en ole monesta päivästä selvinnyt. Sitten tietysti koirien treenaamiset on jääneet minimiin, muutamaa tsemppauspäivää lukuun ottamatta.

Eilen kuitenkin oltiin Vipun kanssa tokoryhmän treeneissä. Ei ollut meidän ihan paras päivä, muttei nyt niin huonokaan. Lempparitypyn seura olisi ollut kiinnostavampi kuin mun seura :). Seuraaminen menee ihan pyllylleen, jos pitää aloittaa sivulla olosta. Olen siis treenannut seuraamista vauhdista ilman perusasentoa. Eiköhän se PA:n kanssakin sieltä tule, kunhan saadaan varmuutta lisää.

Näihin päivänpaistatuskuviin lopetan jutustelun.

-Pia-

Ei kommentteja: