lauantaina, maaliskuuta 29, 2008

Harvinaisia vieraita

Torstaina meille tuli sellaisia special yövieraita, jotka eivät ennen ole meillä käyneet ja taitaapi tovi mennä ennen kuin seuraavan kerran tulevat. Vipu oli tyystin myyty näiden vieraiden edessä, ei se oikein tiennyt miten päin olisi ollut. Tunsi kyllä nämä ystävät heti eikä peitellyt onneaan. Ihan itellekkin tuli niin hyvä mieli Vipun onnellisuudesta. Kampikin tunsi nämä vieraat selvästi, mutta jäyhänä tyyppinä tervehti tyynesti. Konsta ja Miki ottivat vieraat vastaan vanhuuden tuomalla tyyneydellä ja rauhallisuudella.

Tovi siinä vierähti kaffittelujen ääressä vaihtaen kuulumisia puolin ja toisin. Taisipa olla puolenyön kieppeillä, ennen kuin nukkumatti kutsui luokseen. Vipu raasu ei tiennyt missä olisi nukkunut. Patjan rahina ja hännän koputus vain kuului olohuoneen puolelta, kun Vipu piti vieraille seuraa. Taisi se kuitenkin lopulta valita meidän seuran loppuyöksi. Aamulla sitten kaffittelujen jälkeen oli vieraiden aika jatkaa matkaansa. Kiva kun kävitte. Harmi kun aika jäi niin lyhyeksi, mutta otetaan joskus uusiksi!-Pia-

P.S. Konekkin toimii taas :)

3 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Kato mun tukka on sävysävyyn Vipun ruskeen kanssa ;o)

Kiitos teille kestityksestä, yösijasta ja ennen kaikkea hyvästä seurasta!!

n-elikot kirjoitti...

Samaa mekin katottiin, kuin kaksi marjaa ;).

Miten olis heinäkuussa uusinta, kun on Oulun näyttely?? Reilun kuukauden päästä taas nähdään.

-Pia-

Kipa kirjoitti...

Heinäkuusta ei osaa kyllä nyt sanoa mitään kun ei se Ama sitä juoksuaan oo alotellu, että onko sit pennut jo maailmassa vaiko ei. Palataan asiaan ;o)