torstaina, tammikuuta 03, 2008

Vuosi vaihtui

Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Kampi oli suht rauhallinen, muutamaa tärinäkohtausta lukuun ottamatta. Kaikkein paras Kampia ajatellen olisi, jos ite malttaisin mennä nukkuun aikaisin radion soidessa taustalla. Nimittäin, jos ite liikkui tai kävi ulkona, niin Kampi seurasi perässä ja kuuli tietysti paremmin paukkeenkin. En tosin Kampia ulos asti ottanut. Vipu ei paukkeesta välittänyt tuon taivaallista. Kampia yritti välillä saada leikkimään, mutta eipä siitä oikein mitään tullut.

D.A.P -pantakin on nyt kokeiltu. Vaikee sanoa kuinka paljon siitä oli apua, mutta luulenpa ettei seuraavana vuona osteta sitä. Eliminoidaan paukkeen ääni mahdollisimman pieneksi ja yritetään pärjätä sillä konstin.

Lauantaina on lähtö kohti Kajaania. Transu starttaa pihasta klo 6.00, sillä BC Jens emäntineen lähtee kyytiin elämänsä toiseen näyttelyyn. BC -kehä tietysti alkaa 9.30 ja Vipun kehä vasta 13.30. Kampi osallistuu sitten iltapäivällä olevaan agikisaan ja kotia kohti päästään lähteen toivottavasti jo klo 19. Pitkä päivä on siis edessä, mutta eihän tuo ensimmäinen kerta ole.

Tänään on aikomus vielä käydä kertaamassa Vipun kanssa näyttelyjuttuja hallilla. Toivottavasti treeneissä olisi muitakin kuin Vipu, jotta saataisiin näyttelyfiilistä aikaiseksi. Korviin en ole koskenutkaan. Mietin kyllä, että pitäiskö ne laittaa kiinni, mutta en sitten laittanut. Säälittää, kun ottaa korvateipin esille, niin Vipu juoksee pakoon. Pasi sanoikin, että annetaan pojan korvien olla ihan luomuna.

-Pia-

1 kommentti:

Kipa kirjoitti...

Luomukorvat ne on Totorollakin, luovuin jo aikaa sitten teippailuista, eikä ne yhtään sen pahemmilta näytä kun Aasankaan korvat. Oon välillä miettinyt, että kuin pal siitä teippaamisesta lopulta on hyötyä. On nimittäin muutaman kerran jo tullut nähtyä, että vaikka korvat on jossain vaiheessa melkeen pystyt, niin ne lasee iän myötä ihan kauniiseen kantoon. Ja sit taas jos rustot on niiiiiiiiin vahvat, taitaa korvat jäädä pystyyn / höröön, vaikka kuin teippais. Joten ainakaan kasvattajan painostuksesta ei teippejä tartte laittaa ;o)