maanantaina, joulukuuta 31, 2007

Vuoden 2007 yhteenveto

Tämä, jo tavaksi muodostunut, uuden vuoden vietto "maalla" on alkanut käyntiin mainiosti. Mainiosti siksi, että kaikki koirat makoilevat kuka missäkin... ei tietoakaan Kampin läähätyksestä ja tärinästä. Viime uusi vuosi olikin Kampin ensimmäinen pelkojuhla. Sitä aijemmin ei uudessa vuodessa ole ollut mitään ihmeellistä.

Nyt varauduttiin uuteen vuoteen D.A.P pannalla, ikkunoiden pimentämisellä ja musiikilla. Toivottavasti kaikkien yhteisvaikutuksesta vältyttäisiin stressavalta vuoden vaihtumiselta. Nyt ainakin vielä näyttää hyvältä.

Vuosi 2007 oli aika tapahtumarikas vuosi. Viputti piputti pikkalainen saapui huhtikuussa talouteemme. Voisinpa sanoa, että Vipun ottaminen oli paras päätös pitkään aikaan elämässämme. Vaikka sitä niin paljon mietin ja jahkasin (monestakin syystä) niin olen hyvin onnellinen ja iloinen siitä että päätimme näin. Tästä päätöksestä täytyy lähettää suuret kiitokset Kipalle ja Adeinalle :)!

Vasta kun Vipu oli asettunut taloksi, niin sattui vuoden murheellisin tapahtuma. Hugo lähti luotamme hyvin äkkiarvaamatta ja nopeasti toukokuussa. Puolitoista tuntia Pasin heräämisestä Hugo oli kuollut. Syynä luultavasti mahalaukunkiertymä. Suru valtasi kotimme kun muistelimme tuota ikuista hassuttelijaa. Pieni länderinpentu palautti kuitenkin meidät nopeasti arkirutiineihin kiinni. Arki oli nyt helpompaa, kun meidän ei tarvinnut varoa suuren sakemannin ja pienen pennun kohtaamisia lenkillä tai kotioloissa.

Sitten tuli aika laittaa Pasin kanssa ns. hynttyyt yhteen. Meitä voisi sanoa "hitaiksi hämäläisiksi" vaikka ollaan kummatkin palijasjalakasia Oululaisia. Vielä on matkaa unelmaan punasesta talosta ja perunamaasta, mutta sitä kohti mennään. Koirat sopeutuivat nopeasti uuteen tilanteeseen. Miki muutti Pasin mukana saman katon alle Konstan, Kampin ja Vipun kanssa.

Kampi sai heinäkuussa uuden ohjastajan agiin, kun Pasi astui remmiin. Ei ole kyllä ainakaan vielä yhtään kaduttanut tämä päätös. Koira nauttii agista yhtä paljon Pasin kuin munkin kanssa (ihan sama kuka vie!). Ton parin yhteistyön kehittymistä on hienoo seurata. Koko ajan mennään parempaan suuntaan. Kampi on pienentänyt käännöksiään huomattavasti ja molemmilla on selvästi hauskaa radalla. Ite saan olla touhussa mukana lämmittelijänä, jäähdyttelijänä, kannustajana, kuvaajana ja "persiille potkijana".

Ja tuon ohjaajan vaihdon seurauksena Pasi ja Kampi nappasivat marraskuussa Oulussa ensimmäisen 0 voittonsa! Se kauan hamuttu ja odotettu on totta! AVA -titteli ei sittenkään ole Kampin kohdalla mahdoton unelma vaan toivoa siihen on.

Olen myös aloittanut uuden harrastuksen... Vipun kanssa opettellaan jälkeä. Meille molemmille se on jotain aivan uutta ja kiehtovaa. Tänään viimeksi käytiin jäljellä, ja ai että Vipu takutti hienosti jälkeä. Koskaan ei kisamaan pk -kokeisiin päästä, mutta meille jälki onkin vaan tosi kiva aktivointiharrastus. Toko on myös Vipun ja mun harrastus. Sen kiehtova maailma on napannut mut mukaani. Tavoitteena olisi päästä jossain vaiheessa kisaamaan tokossa. Katsotaan mihin asti päästään.

Siinäpä sitä olikin yhdelle vuodelle tapahtumaa. Jotain väi varmaan kertomattakin, mutta ei varmaan mitään tärkeää.

-Pia-

Onnekasta ja menestyksellistä Uutta Vuotta 2008!!!! T: n-elikot + kaksjalat

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja menestystä Röyttä-Soronen -talouteen alkavalle vuodelle!
Ja se AVA-titteli tulee ihan varmasti jo keväällä, sitäverta makiasti se länderinkinttu kentällä vipajaa.. :)

n-elikot kirjoitti...

Jos kuitenkin odotettas marraskuuhun asti :). Säännöt, säännöt...

Menestystä myös teidän talouteen jo alkaneelle vuodelle!

Yks vuoden 2007 tapahtuma jäi jutussa kertomatta... tulihan Kampista kesäkuussa S MVA!

-Pia-

Anonyymi kirjoitti...

Tulosrikasta ja muutenkin hyvää ja onnellista Uutta Vuotta Pailla ja Pasille sekä koiruuksille! Toivottelevat Tyrtsiläiset;)

Anonyymi kirjoitti...

^No huh,tarkoitin siis Pialle mutta kirjuuttelin kirjaimet ihan ristiin... hmmm,ei siis vieläkään auton rattiin;) Katja

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja menestystä vuodelle 2008! Taidan pysyä tämänkin vuoden teeman ei sen väliä miten menee, pääasia että yleisö viihtyy teeman alla.. Törmätään viimeistään Rokualla!