torstaina, joulukuuta 27, 2007

Joulu takana, uusi vuosi edessä

Tämä joulu oli mulle hieman erikoinen. Ei niinkään tavoiltaan, samat kuviot vuodesta toiseen, mutta en stressannut kauheesti mistään. Normaalisti touhotan leipomisten, lahjojen oston ja siivouksen kanssa ennen joulua. Tänä jouluna tein normi viikkosiivouksen, leipasin pari pellillistä torttuja ja ostin muutaman paketin. Oliskohan Pasi, joka ei liiemmälti kaipaa joulu hössötystä, rauhottanut muakin?!?

Koirat saivat muutaman paketin. Lähinnä syötävää ja vinkuvia pehmoja, joita ollaankin vingutettu pyhien aikaan rasittavuuteen asti. Kampi sai joululahjaksi D.A.P -pannan. Pannasta siis erittyy koiraa rauhoittavaa feromonia. Katsotaan onko pannasta apua Uuden vuoden räiskeessä... toivottavasti edes jonkinlaista helpotusta.

Mitäs me ollaan tehty? Pari päivää ennen jouluaattoa käytiin Adeinan, Amandan ja Kujeen kanssa lenkkeilemässä ja treenaamassa agia. Adeina kera tyttöjen tuli lenkin jälkeen vielä lämmittelemään meille glögin ääreen ja arvatkaapa oliko pojat vähän sekasin? Välillä ne täyty pistää makkariin jäähylle, koska varsinkin Amanda oli superhyper ihana. Ai niin, Adeina... lelu löytyi lenkkipolun varrelta :)

Tapanina, eli eilen, käytiin sitten hieman sulattelemassa kinkkua, karjalanpaistia ja suklaata. Vähän isompi porukka oli kokoontunut hallille. Itse sulattelin lämmittelijän ominaisuudessa Pasi sai juosta radalla. Mielenkiintoinen pätkä vaikeine pujottelualoituksineen meni varsin sujuvasti, ottaen huomioon ne mahassa vellovat kinkut sun muut.

Kelit on olleet karmeet. Eilen muka sateli lunta ja hetken se jopa sitoi pinnan varsin mukavaksi. Ei sitä kuitenkaan kauan kestänyt. Tänään taas luistellaan. Onneksi etsivä Pasi löysi mun piikit... jos niillä pysyisin vähän paremmin pystyssä.

Nyt sitten vaan odotellaan vuoden vaihtumista.

-Pia-

Ei kommentteja: