lauantaina, tammikuuta 12, 2008

Iloista jälleennäkemistä ja kakaran tempauksia

Torstaina käytiin katsomassa Sentan ja Ruskan uutta kotia. Kylläpäs tytöillä onkin nyt tilaa temmeltää. Peltomaisemaa niin kauas kuin silmä siintää :). Ja voi tuota Sentaa... se tyttö ei säästele tunteitaan meidät nähdessään. Kasvot tuli putipuhtaiksi tyttösen riemusta. Ikävä oli meilläkin kova! Ruska taas esitti kaikki hauskat temppunsa uudella lelullaan... on se vaan niin touhukas.

Ollaan nyt treenattu Vipun kanssa luoksetulemista, sillä Vipusta on tullut TOSI itsenäinen kaveri. Se saattaa painaltaa lenkeillä kauempana kuin muu lauma autuaan tietämättömänä meidän liikkeistä. Muu lauma pysyttelee suht lähellä ja tarkkailee meitä. Ongelma on tietenkin se, että kuljetaan paljon koko lauman kanssa metsälenkeillä ja pojat juoksee irti. Laiskuus siis syynä... helppoa pakata koko lauma autoon ja lähteä lenkkeilemään metsäiseen maastoon.

Hajujen maailma on vienyt pikku jätkältä korvat ja luoksetulo voi olla tyyliin "joo joo, kohta, kohta". Makupaloilla luoksetulo on vähän nopeampi, mutta haluan siihen ehdottoman HETI luo -tyylin.

Miten me sitten luoksetuloa treenataan? Vipu on yksin lenkillä. Ollaan "kuurupiiloa"metsässä tyyliin jos lähtee kaahottaan, niin mennään piiloon, jotta oppisi tarkkailemaan meitä eikä me sitä. Ja sitä, että luoksetuleminen kannattaa, voi saada lelun, makupalan, kepin tai vaikka lumipallon palkaksi... koskaan ei tiedä. Katsotaan miten näissä treeneissä edistytään.

-Pia-

Ei kommentteja: